cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali veste....

clock-img

18.07.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

..no sploh ne vem kako naj to vprašam... Skratka en teden nazaj sem imela odščip tkiva.

No in po enem tednu seksam in kaj mi reče moj... da imam raztegnjeno!!!!!!!!!!!!!!!! Groza!!!!

Nisem mogla nič več. Hotela sem se zabrskat, na jok mi je šlo..

A katera ve zakaj je to (no sej vem zakaj, ker so mi notri dajali vse živo) user posted image
in kdaj bo spet v normalnem stanju????user posted image

Obupana

clock-img

18.07.2006, 14:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.07.2006, 14:26

clock-img

ery

pencil-img

1675

ja za znoret res. Ja poznam Keglove vaje... sam zdej sploh ne bom več seksala..vsaj tiho bi bil..grrrr...

Resnično sem se počutila zelo, ampak res zelo neprijetno. Še zdaj se, ko pomislim na to..

Upam, da bo boljše.user posted image

clock-img

18.07.2006, 14:27

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Svašta kaj ene vse dovolite svojim dedcem.Pošlji ga v k....user posted image .Pa več spoštovanja do sebe prosim.

clock-img

18.07.2006, 14:27

clock-img

ery

pencil-img

1675

no sej ni važn, če nisem anonimna.. sem pač pozabila kljukico nardit, v bistvu pa to ni nič takega, kajne punce???user posted image

clock-img

18.07.2006, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.07.2006, 14:39

clock-img

ery

pencil-img

1675

hehe user posted image  Ja Radha

clock-img

18.07.2006, 14:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Radha

ob priliki mu pa reč da ima mehkegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2006, 14:52

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ne, ne. rec mu, da se mu je v zadnjem času nekam zmanjšaluser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

18.07.2006, 15:00

clock-img

Anonimen

pa se vprasi ga a je bil on tud na odscipuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2006, 15:11

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: ery
no sej ni važn, če nisem anonimna..

Ma, jasno. Sam jav ko ne boš več raztegnena, da bomo evidenco popravl user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Radha
reč da ima mehkega

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
ne, ne. rec mu, da se mu je v zadnjem času nekam zmanjšal

Tako bosta pa res lahko uživala v spolnosti.user posted image

Velikokrat rečemo kaj, ne da bi dobro premislili. Mogoče ja pač samo povedal svoje opažanje. To še ne pomeni, da te ne mara, da si te ne želi, da ga ne vzburjaš.

Zakaj pa misliš, da bi morala imeti tesno?

Mislim, da se bi bilo več za sekirat če bi bilo skupaj z nepremišljeno izjavo povezano še čudno obnašanje v postelji. To bi pa bil resen znak. Tako pa verjetno sploh ni tako hudo kot si si vzela.

Veš, moja je taka in taka. In tako jo ljubim in je ne bi zamenjal. Pa čeprav tudi sam kdaj kaj na glas opazim.

clock-img

18.07.2006, 15:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.07.2006, 16:43

clock-img

Anonimen

Men je enkrat moj tip rekel da imam razmajano....user posted image
(itak po porodu, saj sem rodila ) .......

clock-img

18.07.2006, 19:17

clock-img

Anonimen

Reci mu, da je tvoja čist na frišno "posodobljena" in da te čudi, kako tanek in mlahav je ratal med postopkom "posodobitve"  tvoje princeske njegov bingl-bongl... Mislim kaj vse eni ne bleknejouser posted image ... Jaz sigurno ne bi bila tihouser posted image user posted image

Keglove vaje pa le delajuser posted image

clock-img

19.07.2006, 08:39

clock-img

ery

pencil-img

1675

Hello..No fantje in punce hvala za vaše odgovore...Sej vem, po eni strani ni tolk grozno,po drugi pa je full. še dons mi ni do sexa..
Naj gre kam drugam, k tisti, ki ima ozko...user posted image

Oh, mal se mormo tudi hecat...
lep in sončen dan vsem..papa

clock-img

19.07.2006, 19:59

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Naj gre kam drugam, k tisti, ki ima ozko...user posted image

Mogoče ja pa samo neroden pri besedah pa ti ni znal na lepši način povedat, da bi rad da poskusita analno?

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

19.07.2006, 23:51

clock-img

Divji

pencil-img

31

Hmmmmm. morda si res želi analca, vendar mislim da ni to to. Ja pač mu ga pa pol z roko pri oralnem bolj stisni, za tvojo pa se naj toliko ne sekira. Povej mu da je lahko srečen, da ko je sila se mu ni trerba matrat s pol in več urnimi pripravami. Naj sam pri sebi naredi kompenzacijo.
Če te ima rad bo že prebolel. Kaj pa bo ko boš ene 2x rodila??? Preveri - morda te bo zapustil. Sory malo grobo ampak....nikoli ne veš. Iz tega chata se ne vidi kako je stvar resna in kako je v bistvu nezadovoljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem