cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali v KR rabiš potrdilo o mat. šoli?

clock-img

28.09.2006, 12:42

clock-img

Anonimen

Jaz sem seveda že zdavnaj zgubila potrdilo, da sva v 1. nosečnosti obiskovala MŠ, zdaj v drugo pa ne mislim it še enkrat. Zdi se mi, da pri porodu ne en ne drugi ne bova rabila tega potrdila, ali to še velja?

clock-img

28.09.2006, 12:45

clock-img

Anonimen

Spet ne vem.

clock-img

28.09.2006, 12:46

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Po moje, da ti bodo vseeno pustili roditi.user posted image
Ej, za Kranj ne vem, jaz sem prvič v Postojni rodila, pa sem imela v materinski knjižici eno štampiljko, da sem hodila v materinsko šolo. No, tokrat tudi jaz nisem hodila v MŠ, vendar pa mislim, da vseeno ne bodo komplicirali. Bom pa vzela ta staro MK s sabo, itak imajo pa že mojo kartoteko tam. Če si prvič tudi rodila v Kranju, mislim, da bo ok.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.09.2006, 13:02

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Po moje, da ti bodo vseeno pustili roditi.user posted image

user posted image user posted image

clock-img

28.09.2006, 13:06

clock-img

Anonimen

Hm, saj zase se ne bojim, da ne bi mogla rodit, ampak če bi pa slučajno komu padlo na pamet, da bi začel buzerirat moža, češ da nima potrdila, sem pa sposobna od besa še mal tist štofeljc zamašit pa se najprej fejst skregat user posted image

Al bina, pejd dam no.

clock-img

28.09.2006, 13:54

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne, ti ne boš smela rodit, možu bojo pa pustili not (saj on itak samo gleda, ne). user posted image

Ne, resno, v Celju ne potrebuješ več nobenega potrdila, samo plačati je treba. Zna biti, da je pri vas tudi tako. Jaz sem vprašala ono teto iz materinske, ko sem jo enkrat srečala na hodniku.

clock-img

28.09.2006, 13:57

clock-img

Anonimen

Al bina, pejd dam no.

O, pa koko rada, sam še ne morem. Ko pa bom šla, bom pa spet kostanj zapekla user posted image

clock-img

28.09.2006, 14:16

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

V kr ne rabiš potrdila.

clock-img

28.09.2006, 15:16

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Točno tako, ga ne rabišuser posted image .

clock-img

28.09.2006, 17:30

clock-img

Anonimen

Po moje tudi ne. Ker mojega butlja so skoraj za ušesa notri k meni vlekli, ko naj bi rojevala, pa se je z vsemi štirimi uprl na podboje. Prav brigalo je koga, če ima potrdilo ali ne.

clock-img

28.09.2006, 18:14

clock-img

Anonimen

A ni tko, da ocka rabi samo taprvic potrdilo? user posted image  Zenske spremljevalke pa ne rabijo sploh, ce so ze same rodile user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem