cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali sva res edini???

clock-img

25.11.2004, 22:52

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!
Saj vem da bom mogoče tečna ampak ali ni na tem forumu res nobene druge mamice z dvojčki kot midve z Sisi25?Prav rada bi izmenjala kakšne izkušnje ali prigode ker imamo drugačen način življenja kot mamice z enim otročkom ampak zdaj ko je še Sisi odšla v bolnico in zdaj ni več nikogar!!!!

clock-img

26.11.2004, 07:23

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ne vem če jih ni več na MON-u.

LP Lunca

clock-img

26.11.2004, 08:15

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Kaj pa je to MON?

clock-img

26.11.2004, 09:03

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jagi, tu ne rabiš < in >

http://med.over.net/forum

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

26.11.2004, 09:34

clock-img

lutka

pencil-img

1323

HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! MI SMO TUKAJ.NISTA SAMI.TUDI MI SMO TU.sICER NEPRESPANI ,AMPAK TU SMO:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
lp:kuza::kuza:

clock-img

26.11.2004, 10:49

clock-img

Ezi

pencil-img

716

A je Suzi+ spremenila nick? ;)

clock-img

26.11.2004, 11:07

clock-img

lutka

pencil-img

1323

jap,moji hčerki ni bil všeč,pa mi je full zatežila;););):)-:)-:)-:)-:)-
lp

clock-img

26.11.2004, 11:28

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Končno še ena mamica.Kako pa to da nič ne spite?Mi smo stari nekaj več kot tri tedne ampak spimo ves čas in močno upamo da bo ves čas tako!
Kako pa ste vi preživeli prve mesece?

clock-img

28.11.2004, 18:56

clock-img

lutka

pencil-img

1323

ja,prvi mesec smo tudi mi samo spali,tako da sem možu rekla če je mogoče z njima kaj narobe:zmeden:Potem pa so se začele prve težave;od krčov,do polne lune.Ko je polna luna imamo full probleme.Potem se začne pa neenako sta bila lačna,neenako zaspana,no potem ti pa gre ves dan;););).zDAJ STA STARA 6.5 MESECEV,lahko že jesta druge stvari,tako da je lažje tudi če kam gremo.Pri meni je največji problem ko sem sama:((:((,tudi ponoči in postaneta oba neenkrat lačna,potem pa laufam po stanovanju ko nora.Pred nekaj časa smo imeli težave z uspavanjem,ampak hvala bogu:angel: se je nehalo.Drugače pa moram reč da se kar vredu rihramo:):)
lp in čimveč cartanja:kuza::kuza:

clock-img

15.12.2004, 22:43

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Saj vem da smo tam tudi ampak povsod je tako mrtvo....Očitno imamo premalo časa ampak malo za na forum ga pa še je a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem