Lukrecija, tamali tolk dobr zastopjo, ne samo to, točno vejo pri komu lahko nagajajo. Seveda pa, če poveš preprosto in jasno, ampak to upoštevajo samo, če te poznajo kot odločno in dosledno. Jest sm stroga, kar se zahtevanih meja tiče, nikoli ne popustim, tudi če ga userjem, ne. Tisto naslednjo rundo popravim. Zato moja tamala ve, da ko nekaj rečem, to velja. Zanimivo je, kako ima atija po svoje poštudiranga, in on zmerej 15x zahteva, pol pa znori, tamala ga pa ne upošteva, ker ni tok dosleden in se ne ukvarja s tem.
Svojo tamalo zmerej vzamem sabo v trgovino, zmeri je luštn in je pridna. Sej proba svoje stvari nabirat, pa prosi za to ali ono ampak se že hitro zmeniva. Enkrat samkrat je začela trmart in cmevkat, ker je nekaj hotla. Sva takrat za zmeraj razčistle. Sm ji rekla, da danes ne bova kupili nobene sladkarije. Pa ni nehala. Pol sm pa vprašala, če greva takoj ven in bo raje v avtu počakala, ker cmevka? In me je razumela, seveda tega ni hotla in je nehala težit. Če pa bi še naprej težila, bi pa jaz svojo besedo držala in voziček pustila pri blagajni in peljala tamalo v avto, jo privezala, šla plačat kar mi je uspelo nabrat in domol, med potjo pa bi ji samo še povedala, da je naslednjič ne bom mogla s sabo vzet zaradi njenega neprimernega obnašanja in nobene druge pridige al pa kompromisov. In to bi držalo.
Otroci zastopjo, so pametni in firbčni.