cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali otrok v bazenu rabi kopalke?

clock-img

14.11.2005, 09:16

clock-img

Anonimen

Zdaj ko se odpravljamo v toplice, premišljujem, ali tako majhni otroci, kot je Ana (2 leti), v bazenu rabijo kopalke. OK, najprej pomislim, da jasno, saj je ja higienično, ampak po drugi strani tako majhen otrok itak lula v vodo in itak mu tista voda in vse pride v vse luknje user posted image  Pa me zanima, vi, ki večkrat hodite v bazene, ali imajo vsi otroci kopalke (oz. hlačke oz. karkoli že, skratka da niso nagi) ali ne?

clock-img

14.11.2005, 09:20

clock-img

Anonimen

absolutno! povsod bojo nergal če bo brez. gre se pa zaradi kakca ne lulanja al pa izgleda. tako da ani kr nabavte ene fletne kopalkice pa bo frajrka :)

clock-img

14.11.2005, 09:25

clock-img

Anonimen

Ja, morajo biti zaradi kakanja, da zadržijo drekec. Saj ponavadi so itak obvezne in prav je tako.
Mi smo bili na morju, ko so po bazenu plavali kosi dreka, ker so bili mali otroci notri goli. Seveda je bil kmalu bazen čisto prazen. Samo preden sem opazila tiste koščke dreka in to, da res nikogar ni v bazenčku, bi Tibor lahko zadevo imel že v ustih.

clock-img

14.11.2005, 09:31

clock-img

Anonimen

Aha, razumem. Saj ima dvoje take noro šponske kopalke. Samo premišljevala sem (kot vidite, sem imela danes ero globokega premišljevanja), da če se bolj na mehko pokaka, tudi tiste kopalke ne bojo kaj dosti zalegle.

clock-img

14.11.2005, 09:32

clock-img

Anonimen

Pa ji daj malo več čokoladke za jesti v toplicah.user posted image

clock-img

14.11.2005, 09:40

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja, kopalke je treba!

clock-img

14.11.2005, 09:48

clock-img

Anonimen

Viv, a kej veš, a za odrasle tudi?

clock-img

14.11.2005, 09:51

clock-img

Anonimen

če znaš drekca držat ni treba user posted image

clock-img

14.11.2005, 10:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meta. - ne, ti pa znaš zadržat, si pa lahk brez user posted image

Kam pa šibate?

clock-img

14.11.2005, 10:40

clock-img

Anonimen

V Čatež. Po mojih izkušnjah je tam itak tako svinjska voda (vedno pridem domov z vnetim mehurjem), da bi bilo vseeno, če vsi trije lulamo in kakamo noter. Ampak ker ima Anza že tako nobel rdeče pikčaste kopalke v stilu Brigitte Bardot (veš tiste vroče hlačke, al kaj so), jih bo treba razkazat user posted image

clock-img

18.11.2005, 18:12

clock-img

Anonimen

Rabi jih zaradi kakecev. Če se slučajno pokaka v vodi, da ti ne bo nerodno.

clock-img

18.11.2005, 23:16

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ja itak kopalke... ne bi noben rad da zravn njega priplava kakec user posted image ..še posebej na bazenu...

moj me je hvala bogu opozoru da ga kakat mudi in sva šla prav čas na wc... kuk sm bla ponosna user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.12.2005, 08:37

clock-img

Anonimen

Po mojem mnenju jih mora imeti na prvem mestu zaradi higiene (konkretno zaradi kakcev), po drugi strani pa tudi zato, da se otroka že od samega začetka vzgaja tako, da bazeni in plaže niso za popolno goloto (o tem, da so temu namenjene druge plaže, pa potem, ko zraste, seveda). Moj Jan jih je imel vedno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem