cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali lahko kako ukrepam anonimno

clock-img

17.10.2009, 23:26

clock-img

misa4

pencil-img

637

Namreč soseda v bloku ima muco. Ta muca je vedno zunaj ali na stopnišču(kjer tudi lulauser posted image ), zunaj je v vsakem vremenu, tudi zdaj ko je mraz in dežujeuser posted image . Skače nam po avtih in nekaj jih je tudi opraskala. Sosedje so jo že opozorili, da naj muco zapre, nekaj dni jo ni bilo videti, zdaj pa je spet zunaj. Hranijo jo drugi sosedjeuser posted image . Ravnokar sem ji še enkrat poslala mail z opozorilom, samo imam občutek, da se ne bo nič spremenilo. Me zanima kako lahko ukrepam, najraje anonimo. Ker muca nima zavetja, ne hrane in vode.

clock-img

18.10.2009, 10:51

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Pokličeš zavetišče

clock-img

18.10.2009, 13:28

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Lahko anonimno prijaviš na VURS, vendar takšne prijave obravnavajo manj resno (čeprav bi jih morali enako) in ne dobiš povratne infromacije ali so kaj naredili. Jaz bi predlagala, da se posvetuješ s kakšnim društvom, ki pomaga mucam kaj lahko naredite, npr. Mačjelovke. Društva ti muce sicer ne morejo vzet, ker so nenormalno polni vsi v tem trenutku, lahko pa ti dajo kak pameten nasvet. 

clock-img

18.10.2009, 15:21

clock-img

travica

pencil-img

352

odpelji jo v zavetišče - soseda je takaltak ne bo pogrešala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem