za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o piškotnih
IŠČI
Išči med članki, videi, na forumu...
PODROBNO
Kje iskati?
PRIJAVI SE
VČLANI SE
Prijavi se
Uporabnik:
Geslo:
Pozabljeno geslo?
Včlani se
ali
Izberi vzdevek:
E-mail:
Vnesi geslo
Potrdi geslo
S prijavo potrjujete, da ste prebrali naše Splošne pogoje uporabe portala, vključno s Pravili uporabe piškotkov, in z njimi v celoti soglašate. POTRDI
Prijateljica odda zajčka s kletko vred.Zajček je star okoli enega leta in je črne barve.Navajen je otrok.Aja,pa sliši na ime Čokolino Je pa iz Kranja.
oila....kako velik pa je zajcek'
Hmm,ni glih gromozanski.Ena srednja vrjanta
če ga ne boste oddali me lahko kontaktiraš na ZS. tudi mi smo iz Kranja _____________________________They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
A Kranj je po novem beraška dolina A resno misliš glede zajčka ?Bi ga vzela?
ja, sem zainteresirana, sam morm še z možem govort. a ga niste oddal?? zakaj ga pa oddaja?? a kej grize?? _____________________________They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, sem zainteresirana, sam morm še z možem govort. a ga niste oddal?? zakaj ga pa oddaja?? a kej grize??
Moj Jakob si ga zelo zeli...skoda da smo tako dalec... _____________________________Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.
aja... če pa grize pol pa raj ne. pa tud mož ni nevemkako navdušen.. hvala vseeeno _____________________________They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi aja... če pa grize pol pa raj ne. pa tud mož ni nevemkako navdušen.. hvala vseeeno
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Moj Jakob si ga zelo zeli...skoda da smo tako dalec...
Otroška logika - psihologija!
Odnosi v družini
Laringitis pri otroku največkrat povzroči virus. Otrok lajajoče kašlja, ima bolečine v žrelu, ob ...
Bolezni in stanja
Nihče ne more ostati ravnodušen ob zgodbi Janusza Kornjaka, ki se je boril za otrokove pravice. L...
Družinsko življenje
Nova študija izpodbija prepričanje, da bi morala ženska ležati po spolnem odnosu ali oploditvi in...
Spolnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!