cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali je to vse kar lahko dobim ?

clock-img

25.08.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

Prijavljena sem na zavodu za zaposlovanje kot iskalka zaposlitve.Ker je šla firma v stečaj , sem pol leta prejemala denarno nadomestilo.Ko je to poteklo mi je svetovalka ponudila denarno pomoč iz naslova zavoda za zaposlovanje , ki zanaša celih 38.000 sit.
Sem pa večkrat zasledila da pa DSP , ki jo izplačuje CSD, znaša 47.000 sit.Zanima me ali sem upravičena tudi do DSP. Trenutno bi nam vsak tolar prišel prav.
Imam dva otroka, ki hodita v vrtec ( plačujem najnižjo tarifo) , partner je zaposlen in ima bruto plačo okrog 170.000 sit.Odvisno od nadur.
Hvala za odgovore.

clock-img

25.08.2006, 11:24

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

mislim da je cenzus za 4-člansko družino 96.000 SIT, nisem pa 100% sigurna. v glavnem - tu nekje - vi jo krepko presegate. probaj poklicat na CSD in vprašat o točnem znesku.

clock-img

25.08.2006, 16:25

clock-img

Anonimen

Če je moževa plača višja od cca. 110 jurjev, potem ti na CSD ne moreš dobiti nič, razen enkratne pomoči.

clock-img

26.08.2006, 09:33

clock-img

Anonimen

Najlepša hvala , da sta mi odgovorili. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem