cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali je to alergija ?

clock-img

21.06.2010, 15:12

clock-img

nina0081

pencil-img

5

Sem mati dveh otrok in prvega otrokauser posted image sem v prvem mesecu hranila z apamilom, bato pa je začel
bruhati in imel je rdeče pike po celem telesu, na kar sem ugotovila da ima alergijo na to hrano, zato sem mu začela devati
kravje mleko in sem ga redčila z vodo. Tako je dobro sprejel da mi ni bilo potrebe menjavati hrane.
Sedaj pa sem rodila user posted image in ima trenutno 3mesece. In v bolnici sva se 14 dni dojile, nato pa mi je zmanjkalo mleka in sem ji dala dodatek novalac, ker pa jo je zapiral in ker je polivala po njem sem se odločila da poskusim enako kot pri prvemu otroku. sedaj pa sva dva meseca že na kravjem mleku, pa mi zadnjih 14 dni poliva in jo zvija ter med blatom sem opazila malo krvi. Ali je možno da se je alergija šele sedaj pojavila? Če je alergija ali lahko grem kr iz tega kravjega mleka, na Hipp1.
Če mi zna kdo pomagati lepo prosim za hiter odgovor in hvala za pomoč.

clock-img

21.06.2010, 16:00

clock-img

romta

pencil-img

111

Jaz ga z kravjim mlekom pri tako majhnih ne bi lomila. Vsekakor uporabljaj adaptirano mleko!

Kjer je volja je pot!

clock-img

21.06.2010, 16:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.06.2010, 17:05

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Hm, po Aptamilu je imel težave, po navadnem kravjem mleku pa ne? To je pa čudno, ker Aptamil oz. vsako adaptirano mleko je v bistvu kravje mleko, le razmerja med sestavinami so prilagojena za človeškega mladiča.

Tako majhnemu dojenčku res ni za dajat navadnega kravjega mleka, tudi če ga razredčiš. Če ji ena vrsta adaptiranega mleka ne odgovarja, pa poskusi drugega, imaš jih malo morje. nam recimo Aptamil niti Aptamil Comfort nista odgovarjala, Novalac je pa dobro sprejel in smo ga uporabljali do konca.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 21.6.2010 17:06:42 >

clock-img

21.06.2010, 21:50

clock-img

naja78

pencil-img

2169

user posted image
kravje mleko je za teličke.user posted image
nehaj se špilat in kupuj mleko prilagojeno dojenčku.
ja kar opažaš je znak alergije.močne.

kaj pa misliš da je aptamil,novalac,....vse je kravje mleko,samo je prilagojeno dojenčkom in ne telicam.upam,da zarad tega ne bo kasneje težav,lahko se pokažejo čez leta.user posted image
no ne obsojam te,ampak ukini kravje mleko nasploh,in pejt na dieto brez mleka,pa še jajc.po mesecu naj bi bilo  bolje,ampak vedi,da alergija pa ne izzveni po 1 mesecu.malo beri rr,mon.

clock-img

21.06.2010, 21:54

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

user posted image
kravje mleko je za teličke.user posted image
nehaj se špilat in kupuj mleko prilagojeno dojenčku.
ja kar opažaš je znak alergije.močne.

kaj pa misliš da je aptamil,novalac,....vse je kravje mleko,samo je prilagojeno dojenčkom in ne telicam.upam,da zarad tega ne bo kasneje težav,lahko se pokažejo čez leta.user posted image
no ne obsojam te,ampak ukini kravje mleko nasploh,in pejt na dieto brez mleka,pa še jajc.po mesecu naj bi bilo  bolje,ampak vedi,da alergija pa ne izzveni po 1 mesecu.malo beri rr,mon.

zakaj more pa ona na dieto če ne doji user posted image user posted image user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.06.2010, 11:54

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla. ja a ni napisala,da je med blatom kri.ok če ni drugih znakov???user posted image
lahko pa da je zaradi samega kravjega mleka prišlo do tega.
no vsekakor,jaz se ne bi špilala.

clock-img

23.06.2010, 15:08

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

ojla. ja a ni napisala,da je med blatom kri.ok če ni drugih znakov???user posted image
lahko pa da je zaradi samega kravjega mleka prišlo do tega.
no vsekakor,jaz se ne bi špilala.

Ja, je napisala, da je kri med blatom, je pa tudi napisala, da ji je zmanjkalo mleka in da ne doji, torej zakaj bi morala ona na dieto? user posted image

clock-img

23.06.2010, 18:55

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Uff...jaz se tud ne bi igrala s kravjim mlekom. Moj mali je imel od 3. tedna starosti kri v blatu. Tako da sem že 4 mesece na brezmlečni dieti (ker dojim). Čeprav dvomim, da gre za alergijo...bolj verjetno ima samo ful občutljivo črevesje. Zdaj sem mu začela dajat riževo kašico, ki jo mešam z aptamil ADC. Mu ne upam dat niti tega navadnega. Sama pa počasi uvajam pri sebi nazaj mlečne izdelke...čeprav še vedno dojim. Zaenkrat je vse ok.. Tako da če gre za sum na alergijo na KM, bi jaz kar aptamil adc al pa allernovo nabavila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem