cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali imate....

clock-img

02.09.2005, 18:50

clock-img

Anonimen

.. tudi ve poseben kos garderobe (npr. hlače, majčka....)
ki jih šparate zato, da ko boste shujšale da jih boste dale gor?

Jaz šele zdej ko sem se znebila par kilc vidim kaj vse imam lepega v omari. Prej sem lahko nase spravla lih 1/3 oblačil.... Zdej sem pa tisto tretino vrgla proč... pa mam še zmeraj enih par cunj, ki so mi prevelike sam mi jih je škoda proč vrečt.

Mam pa eno krilo (mini) in eno žametno (kao) majčko, ki sem ju slučajno odkrila. In ko sem si ju oblekla kr nisem mogla verjet da sem res tako suha. Najbrž ju nikol ne bom imela oblečeno za v javnost... sta bolj za "dvigovanje mojega ega" v slabih dneh.

clock-img

02.09.2005, 18:56

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Mam ene miss sixty kavbojke št. 28, zdaj pa nosim 31. Mi na pamet ne pade, da jih stran vzržem, so stale 17.000 in sem jih mogoče parkrat oblekla, prav pa mi verjetno ne bodo nikoli več

clock-img

02.09.2005, 19:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

jap, celo omaro cot, ki čakajo na bolj suhe čase enkrat drugo leto, tam spomladi, mogoče

clock-img

02.09.2005, 19:08

clock-img

Anonimen

Ja, stare že tud kakšne 3-4 leta-pa se še vedno tolažim, da mogoče pa enkrat....

clock-img

02.09.2005, 19:10

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Ja seveda. Sploh v fazi hujšanja velikokrat namerno kupim številko manjše oblačilo, ker bom itak shujšala No kakorkoli, če mi rata shujšati še kakih 5-8kg mi sigurno leto ne bo potrebno kupiti ničesar več

clock-img

02.09.2005, 19:33

clock-img

Anonimen

Vse, kar imam v omari.

clock-img

02.09.2005, 19:56

clock-img

polona2

pencil-img

2144

ITAK, cel kup kavbojk(tudi pri meni čakajo Miss Sixty na boljše čase) in ene res nore buggy hlače z žepi, te sem že kupila z namenom,da jih oblečem, ko bom vsa shujšana, he he, dream on...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem