IZVIRNO SPOROČILO: *misi*
Jaz jo imam....vsak obisk pri veterinarju je za njo stresen, cepljenje pa sploh. Nasa je bruhala in deiskala 3dni.
Saj to je za vsakega psa. Naš je vedno čudežno ozdravel, ko smo se pred ambulanto pripeljali. Da ne omenjam, da smo ga za vsemi omarami iskali, ko je bilo treba ušesa pregledat.
Tudi ko je 14 dni pred koncem dobival infuzije, bi on kar s kablom in vso napeljavo odpeketal, samo, da ne bi bil tam
Je pa naš dobil paranojo pred malimi psi, zaradi ene čivavice. Ker je bil do psičk res mazica, no ona čivavica pa ravno ni bila do psov
, seveda jo je imela gospa brez povodca (iiiin saj da ne bo nič, je vpila, ko je čivavica lajajoča letela proti nama). Epilog zgodbe je bil, ugriz... čivave v taco našega. Mu ni bilo nič jasno
Hočem pa s tem povedati, da se ne glede na velikost psa ne sme podcenjevati, in tako kot je rekla misi. Pes more vedeti kdo je gazda. Pri manjših je to včasih težko, ker so pač ljubkani in lepi in oh in sploh, ampak problemi so pa lahko isti ali celo večji, če pes nimam komande...
Ah prav posebne so te naše živalce in meni je neverjetno kako vse čutijo. Nepojemljivo. Jaz pogrešam eno štirinožno mrcino.