cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali bomo štrajkale!?

clock-img

04.10.2004, 09:09

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Del naših aktivnosti, že tako zavzemajo res novinarska opravila, vohunjenje,.........

Ali bi lahko zdržale!? No, da vidmo......

Sicer želim, da vsi novinarji dosežejo dialog in uresničitev osnovnih zahtev,.....

clock-img

04.10.2004, 09:38

clock-img

polona

pencil-img

132

Res te ne razumem. V čem je poanta?

clock-img

04.10.2004, 09:52

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Meggi hoče reči, da so vsestransko obremenjene, v veliki meri pa prav z elektronsko objavitveno dejavnostjo, tako da bodo začele stavkati.

Stavkovna zahteva je preprosta: hočemo preživeti manj časa na RR! Od delodajalcev, svojih mož in posredno preko njih tudi otrok, pričakujejo izpolnitev navedenih zahtev.

:)

clock-img

04.10.2004, 09:52

clock-img

Anonimen

Polona, kje pa ti živiš?

clock-img

04.10.2004, 09:58

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Oprostite, če še katera ne razume (na hitro in zato včasih pišem tudi nejasno- se zavedam).

Vsem je že jasno, da večina novinarjev štrajka. Sedaj v času izzidov volitev- je res noro. Naš ata- ker mu vleče samo RTVSLO1 IN 2, je norel. Nič mu ni blo jasn kaj zdaj, kdo je zmagu, komentarji,....

Zato sprašujem vse RR-jevke kakšen vtis je ta novinarska stavka na vse vas pustila?

...... vidim, da je res bolj malo debat.......

clock-img

04.10.2004, 10:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Joe, a ti bi rad, da bi jz tud štrajkala, pa da bi ti lahko visel na kompjutru?!? Nč ne bo :)-:)-:)-!

clock-img

04.10.2004, 11:18

clock-img

polona

pencil-img

132

Saj mi piše v opisu,kje živim. :)

S stavko sem kar dobro seznanjena, ampak meggi ne razumem. Saj ona to ve.

clock-img

04.10.2004, 13:56

clock-img

Anonimen

Meni še zmeri ni nič jasno:ups: Jaz bi kvečjemu štrajkala, da hočem več na RR:)

Drugače me pa tale novinarski štrajk čisto nič ne moti, manj vem o volitvah, boljš mi je:hudicek:

clock-img

04.10.2004, 15:24

clock-img

Anonimen

Mene pa tale novinarski štrajk prav pošteno moti, predvsem zato, ker se za novinarje štejejo tudi tisti, ki nimajo nič veze z novinarstvom, saj ne vem ali sem jaz za luno, ampak nekdo, ki je npr. moderator ali napovedovalec Tv spotov še ni novinar...ali se motim??? Ampak program na RTV S je ob štrajku še bolj "zapolnjen", bodo prišle na svoj račun vsaj ateji in mame, ki rade poslušajo "narodnjake"....Vse "ZA" za dobre novinarje, ampak koliko dobrih jih tale naša deželica prenese je pa drugo vprašanje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem