cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali lahko zaspi lacen?

clock-img

11.09.2008, 15:14

clock-img

Lotty

pencil-img

65

Nas soncek ima danes 14 dni. Z dojenjem imava nekoliko tezav, ker je bilo na zacetku zelo malo mleka, ampak vztrajam z dojenjem in ga je vsak dan nekaj vec. Se vedno sicer dodajam Aptamil,ampak se trudim, da bi ga cim manj. Zanima me, ali lahko dojencek zaspi lacen in spi 2 ali tudi celo 4 ure (pred tem pa je bil 5 ur buden in vecino casa na prsih s tem da je vmes malo jedel, malo dremal, malo se cartal)?

Najlepsa hvala vsem za pomoc.

Lp
Lotty

clock-img

11.09.2008, 16:35

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Hrana je pomembna, vendar se mi zdi da je spanec še bolj in je zelo koristen, saj se takrat naši user posted image najbolj razvijajo in rastejo. Če zaspi potem že ni tako fejst lačen, zbujala ga pa jaz ne bi če se lepo redi. Je takrat ko je lačen, ne mu vsiljevat nekega urnika kdaj more jest in kdaj spat. Saj se bo poštimalouser posted image

clock-img

11.09.2008, 22:01

clock-img

lady1

pencil-img

24

Jest sem tud imela na začetku bolj malo mleka, moj sinko pa je bil bolj zaspanček zato sem ga zbujala čez dan na cca 3 ure, da sva se podojila, ko pa je nehal jesti sem si vedno še spumpala mleko. Sedaj je star 4,5m in se še vedno polno dojiva. LPuser posted image

clock-img

12.09.2008, 07:56

clock-img

aluš

pencil-img

704

Načeloma lahko zaspi tudi lačen. Vendar saj, če je bil prej kar nekaj časa na dojki, bi rekla, da se je kaj najedel.

Ampak, pazi, bodi pozorna (pa te nočem strašit). Pri dojenčkih, ki so visoko zlatenični, je tipično, da slabo jedo, so lenuhi, zaspančki. Te je treba dobesedno "trerat", da jedo, ker so v stanju spat in nič jest. Ampak dojenček začne hirat. In to je velik problem, do katerega ne sme priti.

Če pa se tehtata in napreduje v teži v mejah normalae, potem je vse OK.

Sicer pravijo, da je spanc boljš kot žganc. Ampak pri zlateničnih zaspančkih, jih je pa treba budit na 3 ure in se potrudit, da jedo kot je treba, ne samo malo, pa že spimo.

< Sporočilo je popravil aluš -- 12.9.2008 7:57:53 >

clock-img

12.09.2008, 09:28

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Lahko zaspi ja. Moji kolegici se je to zgodilo, mala je premalo pridobivala na teži, na koncu jo je morala buditi in siliti da je, ker je bila že zelo šibka in je posledično ful spala.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

12.09.2008, 21:24

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Lahko zaspi lačen, ker zaspi od otrujenosti in ne sitosti, ampak dokler ti pridobiva na teži ni panike.

clock-img

31.10.2008, 09:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

Lahko zaspi lačen, ker zaspi od otrujenosti in ne sitosti, ampak dokler ti pridobiva na teži ni panike.



Jaz sem mojega zdaj 11 mesečnega Jana zbujala do 3 meseca, ker ni bil ješč, potem sem nehala četudi mi je zaspal tik pred obrokom. Ko se je zbudil, pa to delam tudi zdaj, je takoj dobil za jest.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem