cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na vse možno

clock-img

17.11.2010, 13:16

clock-img

NiJaLu

pencil-img

6

Pozdravljene!

Ali ima mogoče katera kakšen predlog, mogoče dieto za otroka, ki ima alergijo na kar nekaj stvari. Včeraj so namreč ugotovili, da ima moj leto in pol star sinček alergijo na:
- žita
- mleko
- riž
- sojo
- stročnice
- jajca
Težave pa mu tudi povzroča: repa, zelje, cvetača... V bistvu vse kar napenja.

Čez dan mu že kosilo pripravim s krompirja in nekaj zelenjave, problem pa je zajtrk.

Ima katera kakšen predlog?

Najlepša hvala vsem!

clock-img

17.11.2010, 13:45

clock-img

mini86

pencil-img

6050

iz kje pa si..ker v štepanjskem naselju ima ena gospa pekarnico in peče za ljudi z alergijo na hrano..peče tud za pediatrično..
tko da mogoče tm upraši pa mu dej kšn kruhek za zajterk pa med, marmelado..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.11.2010, 08:50

clock-img

NiJaLu

pencil-img

6

Najlepša hvala..
Ali mogoče veš kako se pekarna imenuje?

LP

clock-img

18.11.2010, 17:36

clock-img

mini86

pencil-img

6050

evo to je to

http://www.bios-m.si/

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

20.11.2010, 07:43

clock-img

NiJaLu

pencil-img

6

Najlepša hvala!

clock-img

20.11.2010, 08:47

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Od prijateljice tamala je jedla do 4 leta zajčka, proseno kašo, jabolka in kolerabouser posted image . Mislim da je proso in ajda (nisem zihr) nealergena, pa lahko skuhaš s slivami ali jabolki?

clock-img

22.11.2010, 08:08

clock-img

NiJaLu

pencil-img

6

Hvala Putka. Meni osebno je to grozno, da ima otrok tako malo možnosti za hrano. Predvidevam pa, da ta punčka več ne želi videti omenjenih stvari.
Čez vikend smo mu odstranili tudi korenje. user posted image

clock-img

07.12.2010, 19:19

clock-img

1irena

pencil-img

2

Pozdravljena NiJaLu,
tudi pri nas se ubadamo s sumom alergije na kravje mleko in jajca, sin je star 6 mescev, zanima me kakšni so bili znaki, da ste potem odkrili vse te alergije?

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem