cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na slano vodo

clock-img

19.04.2012, 09:35

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Preberite si nasvet: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=659

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

20.04.2012, 12:48

clock-img

.tojeto.

pencil-img

152

Tudi meni se vsako leto spustijo srbeče pike po kopanju v slani vodi, če se vsakič stuširam, ko pridem iz morja, je malo bolje. Nastanejo pa po nekaj dneh vseeno. Najprej vrat, dekolte, potem roke, noge, trebuh in zeloooo srbi.
Lani se zaradi malčka po kopanju nisem skoraj nič izpostavljala soncu in je bilo precej bolje, tako da je verjetno odločilna tudi kombinacija obojega.
So se pa pikice spustile tudi našemu navihančku, pa ni bilo videti, da bi ga kaj srbelo.
Ima kdo kakšen nasvet? V članku je odgovor zelo skop in brez pravih rešitev.

clock-img

10.07.2012, 14:34

clock-img

Zemljan

pencil-img

5

Hi!
.................................................................................................................................................
Tudi meni se je nekaj zelo podobnega pripetilo lani na morju.
Pol pa mi je ena gospa dala kremo bepanten in vse je izginilo že naslednji dan in se mi več nikoli ni ponovilo.
Ne vem no... Idi pa vidi ;)
.................................................................................................................................................
Lp!

clock-img

10.07.2012, 15:31

clock-img

cilla

pencil-img

763

Meni se tale alergija na kombinacijo morje/sonce najhuje naredi npr. na Jadranu, v večjih morjih pa ne tako močno user posted image
Edina stvar, ki sicer meni pomaga, je preprosto izogibanje kopanju in sončenju, druge čarobne rešitve ni. Niti celoletna terapija s tableti proti alergiji ne zaleže user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem