Živijo.
Tudi naš sonček ima alergijo na kml in jajca. Ker se še dojiva, sem na dieti že dobra 2 meseca. Najprej je bilo teško, saj sem morala prebrati vsako deklaracijo, zdaj pa smo se že navadili, čeprav mi na vsake toliko časa zadiši kaj kar ne smem Mi kupujemo v Mullerju, Sparu, Mercatorju, DM.. Pri nas je največji problem ta, ker ne smem pojesti namreč nič kar bi lahko vsebovala sledi jajc ali mleka. Tudi nobeni oreščki, paradižnik, začimbe, paprika, paštete, hrenovke, morski sadeži, tuna v konzervi,konzervirana hrana,hrana z aditivi-marmelade, kompoti(vse samo domače narejeno) ne pridejo v poštev. Plamil ima dobre izdelke- čokoladni namaz, majonezo brez jajc, v DM dobim pašteto sojino, pijem pa večinoma riževo in pa sojino mleko- navadno, čokoladno. Tudi sojini narejeni pudingi se dobijo s čokolado in vanilijo, mnjam. V Mercatorju kupimo kruh-Krjavelj,Skorjavc, ki ne vsebujeta nobenih dodatkov. Kdaj približno se stanje izboljša?? Malček bo star 4 mesece, na dieti pa moram biti do dopolnjenega 6 meseca, potem pa spet testiranje. Kako se druge mamice spopadate z dieto??? Imate kakšne recepte??
Pozdravček vsem pa velikooo sončka