cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na adapt. mleko

clock-img

04.09.2005, 07:12

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Sem že pisala o mojem problemu, ki pa še vedno ostaja.

Včeraj sem bila ponovno pri pediatrinji, ki je bila pa tokrat zelo prijazna. Razložila mi je, da so lahko težave s krče moje malčice tudi alergija in da če se bodo težave nadaljevale bomo šli na testiranje.

Težave niso izginele, včeraj jo je zvijalo po vsakem obroku in trd drekec je še vedno prisoten. Pediatrinja je rekla, da se alergija kaže tako, da se otroka ne da pomirii. Jaz jo pomirim z dudko ali čajem.

Kako se kaže alergija?

Sploh nevem kaj naj, naj še enkrat res zamenjam mleko?

100 x vam hvala,

čist Tia74

clock-img

04.09.2005, 10:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2005, 14:44

clock-img

Anonimen

Mi imamo vedno s seboj termovko, v kateri je prekuhana voda, ravno pravšnje temperature. Ko želi jesti, jo prelijem v stekleničko, hrano imam v plastični posodici. Z merico napolnim stekleničko, premešam in že je. Pa četudi včasih v avtu na kakšnem parkirišču. V gostilni se zaradi tega nismo še nikoli ustavili.

clock-img

04.09.2005, 17:01

clock-img

Anonimen

Ja, za pripravo na potovanju kupi manjšo termosko in posodico za doziranje. V pol minute imaš vse pripravljeno.
Za mleko bi pa svetovala Comformil, kot sem že napisala. Pri nas po njem, ko smo ga mešali z Aptamilom, ni bilo nobenega problema. Da pa je tvoja zdravnica "čudna", smo pa itak že ugotovili. Vsaj meni se zdi, čeprav ne trdim, da se moti. Tega ne morem. Daleč od tega, samo čudno se mi zdi. Kot tudi njeno obnašanje. A zdaj, praviš, naj bi bila pa alergija? Če jo lahko pomiriš s čajem, poptem niti krči niso.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem