cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na Hiconcil

clock-img

08.11.2010, 18:12

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Pozdravljeni!

Imam fantka starega 6 mesecev,ki je zbolel. Zdravnica mu je predpisala Hiconcil.Po treh dneh jemanja je postal ves pikast. Peljali smo ga k zdravniku,ki je ugotovil alergijo na antibiotik.Z zdravljenejm smo prekinili. Dobil je Claritin sirup odkar je bil na Hiconcilu se pravi tri dni je neznosen,jokav se zvija.Claritin pa je dobil šele danes.Ali joka zaradi alergije ?

clock-img

08.11.2010, 20:53

clock-img

eee35

pencil-img

1025

Mogoče ga srbi, če ima izpuščaje? Claritin bi mogel pomagat...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

clock-img

17.11.2010, 08:17

clock-img

pinkulja

pencil-img

37

na tvioje vprašanje nimam odgovora, ti pa lahko nekaj povem< Hiconcil zelo dosti ljudi slabo prenaša, pa ni nujno, da je to alergija na penicilin. moja hči je po njem dobila drisko, drugič vneto ritko. Jaz sama sem dobila gnojne drobne izpuščaje po obrazu (ogabno in srbelo), moj mož je bil cel zadet, si ga kaj vprašaj, je čez minuto odgovoril, nečak star 5 let je dobil srbečo kožo in bil ves tečen... Ne vem zakaj to sranje sploh predpisujejo.
P.S.: vsi našteti vse ostale antibiotike dobro prenašamo, v družini ni alergije na njih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem