cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na ...?

clock-img

12.07.2006, 13:24

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Danes me kliče mama, ki mi čuva tamalo, v službo in pravi, da je vsa flekasta. Seveda pridrvim domov in jo pregledam; na licu, brado trebuščku, nogah rdeči fleki in taki mehurčki, kot če bi jo koprive. Vendar so ti fleki počasi zginjali, a so se pojavljali novi na drugih delihtelesa. Šli sva k zdravnici, ki nama je predpisala sirup Zyrtec in strogo dieto. Doma smo ji sirup dali z največjo muko, čez pet minut pa je postala rdeča in mehurčkasta po celem obrazu. Mene je skor kap, saj je zdravnica rekla, da je potrebno paziti, da ne zateče in jo je treba takoj peljati nazaj k zdravniku. No tudi to je počasi izginilo, sedaj pa spi, jaz pa jo kontroliram vsake pet minut, če v redu diha. Sumim, da je alergijo fasala ali na poli posebno, ki jo je jedla včeraj ali pa na limonino cedevito, ki jo je pila prvič. Kaj pravite?

clock-img

12.07.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

Če ima mama kakšne mačke okrog bajte, je lahko tudi na mačjo dlako.

clock-img

12.07.2006, 13:33

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Če je Poli jedla včeraj, bi se alergija pokazala takoj.
Naš je po Cedeviti sicer bil malo flekast ( sicer je imel alergijo na mleko, jajca, arašide ) ampak mislim, da tako močna alergija ni možna.

Vzrok mora biti kaj drugega.  Ne nujno hrana. Žuželka, rastlina, čistilo,...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

12.07.2006, 13:37

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Živali nimamo, res pa so jo komarji napikali pred tednom dni in je tudi imela kar močno reakcijo, velike rdeče kolobarje, na mestu pika pa se je naredil nekakšna bunkica, napolnjena s tekočino. To se je sedaj že posušilo. Ali je možna povezava s tem? 

clock-img

12.07.2006, 13:39

clock-img

Anonimen

Mislim, da ne.

clock-img

12.07.2006, 13:44

clock-img

piškotka

pencil-img

149

A kdo ve, koliko časa pa je možno to zatekanje dihalnih poti, če gre za alergijo? Kolikor jo vidim sedaj (spi v spalnici v poltemi), se mi zdi, da so fleki izginili in da se ne pojavljajo novi, vsaj ne zelo veliki.

clock-img

12.07.2006, 14:10

clock-img

dix

pencil-img

897

Kaj pa alergija na sonce?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem