cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergeni in dieta pomoč

clock-img

20.10.2008, 13:08

clock-img

miska0707

pencil-img

1

Spoštovani
Sem nova uporabnica ringaraja net in me zanima
,če mi lahko kdo pomaga.Moja petletna hči ima skrite alergene in zato ima dieto urtika 3.Zelo težko je kajti kjer mi živimo nmamo takih trgovin,da bi kupovali to hrano.Sicer še čakamo izvide iz Ljubljane
.da točno ugotovimo na kaj je alergična,zato prosim bilo koga če ve ali imate kakršne koli recpte za hrano ker jaz nimam pojma.Vem le to ,da vse kar vsebuje konzervanse,adative,umetne barvila,arome vegete in tako dalje.Izredne teževe imam tudi v vrtecu tako da vas prosim za pomoč.
Hvala

< Sporočilo je popravil Admin -- 23.10.2008 20:11:41 >

clock-img

20.10.2008, 17:53

clock-img

žigolino

pencil-img

386

mal pomoči čeprav si že sama menda velik prebrala na to temo
http://med.over.net/forum5/read.php?136,2608651

< Sporočilo je popravil Admin -- 23.10.2008 20:12:14 >

clock-img

24.11.2008, 11:59

clock-img

manja143

pencil-img

21

Pozdravljeni,

glede vseh vrst alergij in vseh vprašanj glede diet in prehrane bi vas napotilav ambulanto BioMedicine v MB (02/2511261). Nam so pomagali pri alergijah in smo zelo zadovoljni. Naredijo teste na veliko število alergenov in rezultati so znani takoj.

lp
manja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem