Ma mi smo tudi imeli probleme veš. Ok, res, da imam še 26 tednov časa ampak jaz hočem bit sigurna. Da vem, da imamo izbrano :)
Če bi bila Michelle fantek, bi bila Mark. Samo Markov je ogromnooo. Odkar sem rodila, so vsi fanti Marki, tu pri nas. Nama pa to ni preveč všeč in pol je mož rekel, da bi raje neko drugo. In ker sem bla res čisto brez idej, sem mu prepustila izbiro, jaz naj bi se samo strinjala. Da ne da lih eno, ki meni pa res ni lepo. Tako, da bo tudi na koncu tako kot bo njemu bolj všeč:)
Je pa blo to ime meni od vedno lepo. Mark mi je še vedno lepše, no. Samo mu ga nisem hotela omenit, ker se Aleks kliče en moj dober prijatelj, na katerega je bil mož fuul ljubosumen. Brez razloga, seveda. Ampak vseeno, bi si lahko kaj mislil. Jaz bi si tudi, priznam. In nekako včeraj prideva do tega imena in pravi, da že neki časa razmišlja tem samo, da mi ga ni hotel omenit. Tako, da ja..zdaj bo kar to :)
Michelle ima pa kar zgodbo zakaj tako ime. Še čisto iz začetka najine zveze in ima tak poseben pomen za naju. Ko neko znamenje za najino zvezo. Ne vem kako drugače povedat.
So mi pa ful všeč francoska imena v zadnjem času :)
Tako, ko berem po forumih, pa ko se s kakšno mamico/nosečko pogovarjam, večina pravi, da jim je/je bilo težje izbrat ime za fantka kot za punčko. In res je ful velik problem. Za punčko pa imava midva še 3 na zalogi :)