cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aktivni sprehodi v LJ in oklici

clock-img

21.08.2013, 15:24

clock-img

EVOgrala

pencil-img

4

Zdravo!

Zanima me, kje v LJ in njeni okolici se da konkretno sprehodit z vozičkom + da ni gneče. Všeč mi je npr. Krim. PSTja ne maram, ker je prveč gneče in se ne da spočit. user posted image Gradiško jezero poznam, Mostec in okolico tudi. Obstaja morda kaj okoli Domžal, Šmarne gore, ...?

clock-img

21.08.2013, 15:50

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

meni je pa PST zakon. odvisno res, na katerem koncu ljubljane si. kle pri nas (vič) ni nobene pretirane gužve. drugače pa golovec je tud fajn...mogoče zbilje...

clock-img

21.08.2013, 15:51

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

pa proti sostrem greš lahko, tam je biljon sprehajalnih poti. tisti konec podlipoglav, ali pa proti urhu.

tudi ta konec proti polhovemu gradcu, belica, grmada, so res lepi in imaš dosti možnosti za sprehajanje!

se sprot spomnim user posted image če mi še kaj v možganske krivulje, pridem povedat!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.8.2013 15:54:52 >

clock-img

26.08.2013, 13:12

clock-img

orchid

pencil-img

72

Sprehajalna pot ob Kamniški Bistrici vam ni všeč, navsezadnje ni kratka...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem