cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aktiven link v podpisu ?

clock-img

06.11.2007, 10:59

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mi lahko lepo prosim pomagate? Kako se v podpisu naredi aktiven link ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

06.11.2007, 12:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.11.2007, 13:58

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Nalin prvi oklepaj lahko napišem ([), drugega mi z AltGr nikakor ne uspe napisat. Se drugi oglati oklepaj napiše kako drugače user posted image ?. Hvala za info.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

06.11.2007, 14:18

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Najlažje vam bo, da prekopirate cel link in ga napopate v podpis in ustrezno uredite (pobrišete presledke in napišete ustrezen tekst).

LP

Jerneja RR

clock-img

06.11.2007, 14:19

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Jerneja, mi lahko lepo prosim pomagate še pri oglatem oklepaju. Zakaj se mi levi z altgr izpiše, desni pa neuser posted image ?

clock-img

06.11.2007, 14:22

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Najlažje vam je, da vse prekopirate, kar vam je že Nalin napisala, cel link, da se ne mučite in ne pišete vseh znakov sami.

Lahko pa prekopirate samo tale znak ] označite ga z miško, da bo črne brave, potem ctrl+c in ctrl+v na ustrezno mesto v podpisu.

Zakaj vam ne prime pa ne bi vedla.
LP

Jerneja RR

clock-img

06.11.2007, 19:13

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Hvala Jerneji in Nalin. Zadevo sem skopirala v Word in tam uredila z url-jem. Tukaj, v direktnem podpisu pa ni šlo.

clock-img

06.11.2007, 19:19

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

No in tudi dela user posted image !

LP

Jerneja RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem