cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ajdova kaša

clock-img

23.11.2010, 10:01

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Pozdrav,

še nikoli nisem kuhala te kaše, pa me zanima, na kak način jo lahko pripravim svoji 5 mesečnici, da bi jo malce poskusila?
Hvala, lp

A.

clock-img

23.11.2010, 13:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Skuhaš na vodi, ko je kuhana, dodaš AM ali pa svoje mleko, če dojiš.

Lahko skuhaš tudi skupaj s suhim sadjem in nato pretlačiš vse skupaj. Lahko skuhaš in dodaš zelenjavo ter pretlačiš

V glavnem kot rižuser posted image

Naš je tudi imel rad, če sem jo skuhala na vodi in dodala 1 žlico lahko noč hippovih kosmičev z banano ali jabolkom.

Na enak način lahko sprobaš tudi proseno kašouser posted image

clock-img

29.11.2010, 16:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.11.2010, 10:25

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Lee Ann,

sem jo skuhala, vendar so gor na zrncih taki ostri olupki, ti se zatikajo v grlu...tako, da je zelo nerodno...Ne vem, mogoče nisem kupila prave kaše...je od Zlatega polja, taka bež škatlica. Katero kašo pa ti uporabljaš?
Hvala, lp
A.

clock-img

30.11.2010, 10:28

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Lee Ann,

sem jo skuhala, vendar so gor na zrncih taki ostri olupki, ti se zatikajo v grlu...tako, da je zelo nerodno...Ne vem, mogoče nisem kupila prave kaše...je od Zlatega polja, taka bež škatlica. Katero kašo pa ti uporabljaš?
Hvala, lp
A.

Jaz kupujem zeleno ajdovo kašo od Biotopa in mi je veliko boljša kot tista rjava. Tudi luščin nima toliko kot rjava.

clock-img

30.11.2010, 10:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Lee Ann,

Hvala, lp
A.

Jaz kupujem zeleno ajdovo kašo od Biotopa in mi je veliko boljša kot tista rjava. Tudi luščin nima toliko kot rjava.

Enako kot katy. Katero koli bio ajdovo kašo kupi- so zelene in mehke, brez teh olupkovuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem