cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aerobika za nosečnice v Šk.Loki ali Kranju

clock-img

06.09.2007, 09:21

clock-img

LANABANANA

pencil-img

5

Hojla vse nosečkeuser posted image
sem nova na ringaraji ( no kakšen teden ga prebiram ) sicer pa v 12 tednu. Zanima me ali bo katera izmed vas hodila na aerobiko v Škofji loki al pa Kranju. Sem iz Šk.L. in ne vem ali obstaja kakšna aerobika za nosečke. Za Kranj sem pa slišala, da je Aerofit kul.
Zanima me vaše mnenje, izkušnje....

nosečniški pozdrav vsem user posted image      

< Sporočilo je popravil petka -- 25.9.2007 9:39:09 >

clock-img

06.09.2007, 09:30

clock-img

bodoča...

pencil-img

31

v kranju imaš za nosečke v Megacentru: http://www.megacenter.si/MEGA1,,ponudba,malcki,nosecnice1.htm

pobrskaj malo!
sicer nisem nosečka... nimam izkušenj! user posted image

clock-img

06.09.2007, 09:31

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Živjo, tudi jaz sem ravno te dni spraševala isto vprašanje, pa sem potem našla na internetu: v kranjskem Megacentru se vadba za nosečnice začne naslednji teden (12.9.) in bo potekala vsak ponedeljek in sredo ob 18.30, sama bom poskusila hoditi enkrat tedensko ... Aerofit ima tudi nekaj, a je že bolj zgodaj, kar pa mi zaenkrat ne ustreza.

clock-img

06.09.2007, 09:39

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

živjo!

jaz sem hodila v megacenter kranj in je blo res zakon. ko bom 2.user posted image  grem sigurno spet tja.

clock-img

06.09.2007, 09:54

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Živjo Uršula, ker še nisem hodila na tako telovadbo, mi lahko prosim priporočiš, kakšno opremo vzeti s samo oz. kaj je na voljo tam? Hvala :)

clock-img

04.10.2007, 00:52

clock-img

maya5

pencil-img

29

Ojla, jaz sem zvedela, da Zavod Tamala organizira vadbo tudi v Kranju in v prostorih društva Joga in še v Medvodah, pa Domžalah, Mengšu, če katera potrebujeuser posted image In prav tako, če se več nosečk prijavi bodo programi potekali. Drugače pa hodi moja prijateljica k njim na vadbo z dojenčki in je zelo zadovoljna. Bom še jst poskusilauser posted image  

Lp Lara

clock-img

08.10.2007, 16:10

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Jaz sem gledala na netu pa je cena 4 obiskov pri Zavodu Tamala 30 €, v Megacentru KR pa 17 €.

clock-img

09.10.2007, 21:46

clock-img

maya5

pencil-img

29

Ojla,

Ja, res je cena pri Tamali višja, samo kot vem se pri Tamali strokovnjaki iz teh področij (babca, nevrofizioterapevtka, psiholog) po vadbi pogovarja z udeleženkami in ni samo, in zgolj vadba. Tako, da je še strokovno podkovano.
Vsaka naj presodi, kaj njej najbolj odgovarja in kaj je njej bolj pomembno user posted image

Lp

clock-img

28.10.2007, 20:48

clock-img

januška78

pencil-img

462

Jaz sem pred pol leta hodila v Aerofit v Kranju na vadbo za nosečke in bila zelo zadovoljna, tako da sedaj hodim tam na vadbo mami in dojenček. Vaditeljica je zelo dobro strokovno podkovana in daje velik poudarek na pravilno izvajanje vaj.

clock-img

08.01.2008, 01:13

clock-img

tweetek

pencil-img

750

Oj, mene pa znima če še poteka vadba za nosečke na Podnu in če se lahko pridružimo nove user posted image ? A katera ve?

clock-img

07.04.2008, 12:33

clock-img

corti

pencil-img

472

Mene zanima..če mogoče katera ve,če mogoče kakšna vadba za nosečnice poteka v Šk.Loki?

clock-img

07.04.2008, 13:12

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Corti: tudi sama sem spraševala že kar nekaj časa nazaj, pa ni bilo nekega velikega odziva. Baje da je bilo nekaj organizirano prek zavoda Tamala, ampak je bilo premelo prijav, tako da je baje vse skupaj propadlo.

Po pravici povedano ne vem, drugače pa imam še samo 4.tedne do konca, tako da mi v nobenem primeru ne bo več prišla prav.

Upam, da boš kaj našla!!!!

Lep pozdrav!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

07.04.2008, 13:15

clock-img

corti

pencil-img

472

Res hvala! Upam, da bo kaj, ker drugače se bom morala prijaviti v Kranj! Kar pa mi je kar malo deleč!user posted image

clock-img

07.04.2008, 14:00

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Ni panike!

Je pa baje v Kranju v Mega centru cenejše kot pri zavodu Tamala.

Ja vem kako je glede vožnje, tudi sama imam že do Šk.Loke 25km, kaj šele da bi se v Kranj vozila.

LP,

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem