cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aerobika

clock-img

21.01.2007, 17:23

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Pozdravljene!
Se opravičujem, če je tema že bila odprta, vendar sem brskala in nikjer zasledila.
Do zdaj sem 2x tedensko hodila na intenzivno aerobiko. Sedaj sem izvedela, da sem noseča. Je primerno, da jo še obiskujem ali je kaj nevarno zaradi ss?

clock-img

21.01.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

Če nimaš nobenih problemov lahko obiskuješ aerobiko, vendar ti priporočam kakšno LO aerobiko - nižjo intenzivnost. Saj se boš kmalu zelo hitro utrudila, pa tudi izčrpana boš bolj. Izogibaj se tudi poskokov in pilatesa oz. vaj, kjer moraš precej zadrževati napetost mišic v enem kosu. Drugače pa veselo vadbo in čim več vode med vadbo piti, in če čutiš kakšne omedlevice ali slabosti, takoj prenehaj z vadbo.

clock-img

21.01.2007, 19:16

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Najlepša hvala za odgovor. Cenim to.
Si bom našla kaj drugega.

LP

clock-img

21.01.2007, 20:49

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

V kar nekaj mestih po Slo. imajo telovadbo za nosečnice. Pozanimaj se

clock-img

21.01.2007, 20:53

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem bila tudi preden sem zanosila pogosto na aerobiki-3-4x tedensko. Ko sem zanosila, sem kak mesec še hodila, potem me je pa malo postalo strah, da ne bi bilo kaj narobe (pač nisem vedela, ali bo moja nosečnost rizična ali bo vse ok) in sem prekinila. Sem pa šla po 3. mesecu na aerobiko za nosečnice, sicer je bila bolj telovadba kot aerobika, ampak malo si se le razmigal.

< Sporočilo je popravil eya -- 21.1.2007 20:54:24 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem