cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Advantix - kako se ga nanese?

clock-img

22.06.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

Luna bi že prejšnji teden morala dobit ampulo advantixa, pa ne vem, kako se ga nanaša. Namreč nimamo original škatle (oz. tko kot pri frontline-u), ampak le ampulo, pri veterinarju pa takrat jaz nisem bila z Luno, fotr in sestra pa ne vesta točno (sta že pozabila, ker je bilo to pred enim mesecem).

Kam, kako?

Tnx,
Ribica

clock-img

22.06.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

Piše:
Psu razmaknite dlako med lopaticama in vsebino pipete večkrat iztisnite neposredno na kožo.

Je pa veterinar naročil, naj se damo vse na eno mesto ampak na več mest, ker se sicer koža rada vname.

clock-img

22.06.2006, 18:12

clock-img

Anonimen

Aha, hvala! Ji grem dat, dokler je še napol mrtva od te vročine...

clock-img

24.06.2006, 07:28

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Naneseš ga enako kot frontline: na kožo za vrat. Pa dva dni prej in dva dni kasnejepo nanosu se ne sme kopat...

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

24.06.2006, 23:41

clock-img

Anonimen

Ahamuser posted image  Dones se je v Soči kopala .. nanesla sem ji ga pa v četrtek, po celem hrbtuuser posted image  (najprej pa za vrat)

clock-img

25.06.2006, 07:41

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Gre za to, da se tekočina veže na maščobo kožo (in ne gre v kri kot nekateri zmotno mislijo), ta pa se pri kopanju, še bolj pa pri šamponiranju spere.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem