cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Adaptirano mleko

clock-img

16.05.2006, 20:40

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Hojla!

Dva meseca dojenčka polno dojim, danes zvečer pa se mi je količina mleka zmanjšala, tako da mu bom pred spanjem morala dodati. Pri 3 tednih sem mu 2 x dodala Novalac, potem pa ni bilo več potrebno. Danes sem kupila Aptamil za 1 obrok, imam pa še novo pločevinko Novalaca.
Zanima me, če lahko danes dodam 2-mesečnemu dojenčku Aptamil, jutri pa, če bo spet potrebno Novalac?

Hvala in lp!

clock-img

16.05.2006, 21:06

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz mislim, da je bolje, da ne eksperimentiraš preveč in mu, če pač moraš, dodajaš eno vrsto mleka. Saj neke velike razlike med različnimi firmami ne more biti, nianse pa vseeno so.
Boljše, da mu daješ eno vrsto in vidiš, če mu ta sploh odgovarja. Če mu, potem ostani pri tej, če pa ne, potem sprobaj drugo.

Takšno je moje mnenje...

LP


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

16.05.2006, 21:11

clock-img

natalia

pencil-img

1423

se strinjam z Bonnie.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

16.05.2006, 22:23

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Sem mu dala kar Novalac, ki ga je 2 x pil pri 3 tednih. Eno uro je jokal in ni hotel zagrabit flaške. Potem sem pa menjavala navaden in ortopedski nastavek, pa nič. Nazadnje sem ga pristavila k sebi in od nekje se je vzelo še nekaj mleka, ki pa ga je z veseljem pojedeluser posted image . Ne vem, kako se bo navadil na stekleničko, če bo potrebno, kar upam, da ne bo. Naj povem, da tudi dude ne mara in če sem mu jo kdaj hotela dati za tolažbo (zdaj ga potolaži samo moja ziza) je začel histerično jokat, kot danes zvečer.
Hvala za nasvete!

clock-img

16.05.2006, 22:29

clock-img

kami10

pencil-img

17

Jaz dajem našemu user posted image Novalac. Ko mi je začelo zmankovati mleka se mi je zdelo brezveze otpirat Novalak, ker ga nima porabila v treh tednih. Zato sem kupila ta Aptamil pakiran za en obrok, pa je dobil alergijo. Pri Novalaku pa je ni imel. Če bi takrat vedela nebi eksperimentirala. Vsak user posted image je drugačen.


clock-img

16.05.2006, 22:30

clock-img

kami10

pencil-img

17

user posted image odpiratuser posted image

clock-img

16.05.2006, 22:38

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Mojemu tudi pri 3 tednih ni Novalac delal nobenih preglavic, zdaj pa ni hotel niti enkrat potegnit. Tudi po žlički sem poskusila, pa se je samo drl. Zdaj pa je ubožček zaspal. Najbrž od utrujenosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem