cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Adaptirano mleko, ki ni na osnovi kravjega

clock-img

19.01.2006, 10:33

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Prosim vas vse z izkušnjami, da mi poveste, katero mleko, ki NI narejeno na osnovi kravjega mleka je najboljše po vaših izkušnjah?
Naš dojenček je star 4,5 mesecev in ima znake alergije na kravje mleko, zato večina adaptiranih nadomestkov ne pride v poštev.

clock-img

19.01.2006, 12:52

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Tudi pri moj mali ima alergijo na kravje mleko in imamo nadomestno mleko Pregomin, mislim da je samo to, ki ni narejeno na osnovi kravjega mleka. Vprašaj pedatra, če lahko dobiš na recept, ker je drugače to mleko zelo drago. Mislim, da te mora še prej dati na komisijo, če ti odobrijo to mleko na recept.

lp

clock-img

19.01.2006, 15:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem hčeri pred 8 leti zaradi alergije na kravje mleko dajala Sojamil (upam, da še obstaja) - na osnovi soje, kasneje pa sojino mleko.

clock-img

19.01.2006, 16:01

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ko so nam ga dali so povedali: Ta ni tako okusen ampak ni drugega. Moral se ga bo navaditi jesti -  PREGOMIN - cena škatle približno 2.800 SIT. Dobiš jih tudi na recept, vendar mora biti alergija ugotovljena in podpisano mnenje konzilja treh zdravnikov. Mi smo jih dobili 43 škatel. Če se boste hranili samo z dodatkom in brez recepta vas bo precej stalo. Je pa to mleko manj hranljivo in so zato ti otroci manj debeli (naliti). Če se dojita vstrajaj tudi pri tem (z dieto pred izdelki ki vsebujejo izdelke iz mleka - smetano, maslo...). Hranljivost Pregomina se malo poveča z mešanjem Pregomin+Rižolino, tako da je malo gostejše. Brez sladkorja. Samo malo na začetku, da se je navadil na okus, danes čisto brez sladkorja.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 19.1.2006 16:02:24 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem