cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Actimel

clock-img

16.10.2004, 10:37

clock-img

Anonimen

Včerej sem si po dolgem času kupila Actimel. Pa sem iskala tistega modrega z 0,0% maščob, k mi je naaaajboljši...pa ga niso mel. A sploh še obstaja al ga sam v trgvini ni blo?
lp,:fis:

clock-img

16.10.2004, 10:39

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Ja mogli bi ga met.Ej kako pa se ti zdi?men je kar fajni.

clock-img

16.10.2004, 10:44

clock-img

Anonimen

Meni je eden izmed redkih jogurtov, ki mi je dober. Ker jst ne maram tistih sadnih s koščki. Ampka ga bolj malkrat pijem...ker se ga kmal naveličam:)

clock-img

16.10.2004, 10:46

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Sej to bi mogu pit vsak dan.Sam ko pa pogledaš ceno se pa mal zamisliš ali ga boš kupoval vsak dan:zmeden::zmeden:

clock-img

16.10.2004, 10:51

clock-img

Anonimen

No recimo- če pogledaš nas- nas je 5 in če vsak vsak dan en actimel je to v enem tednu 35 actimelov, se pravi 9 paketkov po 387 (tolk je v šparu). in za en teden znese to 3438sit. Mal tu mač.
Grem zdej dol, se moram oblečt, gremo v Trst.

clock-img

16.10.2004, 11:02

clock-img

ninca

pencil-img

995

ja res so mal predragi...:zmeden:...jst ga pijem mogoče 1-krat na teden...pa ponavadi kkšnega sadnega, mi je bolši kot navaden9nebesa

clock-img

16.10.2004, 12:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni je najboljša jagoda. Jo pa pijem vsak dan.

Lp Lunca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem