cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Abtronic

clock-img

11.08.2010, 17:06

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pozdravljene! Zanima me, če ima katera mogoče kakšne pozitivne izkušnje z njim, sem namreč 3 mesece po porodu, mam še mal bušija, pa bi to mal probala, pa tud moj lubi bi ga uporabljal? Se splača probat al je to čist brez veze???user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2010, 17:12

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz ga imam doma. Prav luštno šejka user posted image , ampak da bi pa kaj špeha izginilo, pa še nisem opazila, moj g. Mož pa tudi ne (ampak on si je pa sam kriv, ker takrat, ko ima na sebi Abtronic, pije Laško user posted image ).

clock-img

12.08.2010, 08:35

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pa ga že dolgo uporabljaš?

clock-img

12.08.2010, 12:58

clock-img

Janyna

pencil-img

387

Stran vržen dnar, ne dela čudežev, bo potrebna za lepši trebušček, kar kaj več migat in prehrano spremenit. Sej veš kaj pravijo, brez muje se še čevelj ne obuje.

clock-img

13.08.2010, 09:20

clock-img

linči 312

pencil-img

182

stvar deluje, ampak jo moraš namestiti točno na mišice. in to je v bistvu najtežji del. je pa tko, da mišice postajajo kompaktnejše nisem pa opazla, da bi se mi nad njimi neki ful maščoba topila. to sem spravla stran z aerobno vadbo, manjšimi in pogostejšimi ter manj mastnimi obroki, in z veliko popite tekočine.

TOREJ. Zadeva je ok, če hočeš utrdit mišice, ampak za odstanitev maščobe mora pa človek vseen še kaj rit premaknituser posted image

clock-img

28.09.2010, 06:32

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: divans1
Pa ga že dolgo uporabljaš?

Nekaj mesecev, po največ 1x na teden za cca. pol ure. Moj g. Mož pa isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem