za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Imam tri živčke iz Baby centra. Če so še aktualni in jih katera potrebuje naj mi pošlje naslov na ZS, da jih pošljem.
Lep dan!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
27.01.2009, 15:43
sani1
1382
So že oddani!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
27.01.2009, 19:08
kajajaka
3539
jaz imam tudi tri- če katera rabi, naj kar piše ZS...
30.01.2009, 23:07
caligula
954
jaz jih imam en cel kup, katera potrebuje naj piše na zs ampak vas opozarjam... sem vnesla šifre izdelkov v googla, pa so cene nižje od znižanih v bc z živčki :D tok o teh akcijah...
31.01.2009, 15:11
Anonimen
jaz pa ne vem, kaj imajo ti aparati veze z otroci
ko bi vsaj dali ven akcijo za kakšne igrače ali otroške cunje, ne pa za brivnik
31.01.2009, 21:13
caligula
954
to sem se tudi jaz jezila pa zadnje nakupe sploh nisem jemala živčkov več, ker se mi zdi bedno da v baby trgovini ponujajo stvari ki jih naši bejbiji ne rabijo. lahko bi dali philipsove izdelke primerne za uporabo ko imaš otroka!
01.02.2009, 11:25
lumpa6
2904
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Pozdravljene!
Imam tri živčke iz Baby centra. Če so še aktualni in jih katera potrebuje naj mi pošlje naslov na ZS, da jih pošljem.