cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A naj jutri gre ali ne v vrtec

clock-img

27.01.2008, 19:27

clock-img

lex

pencil-img

6532

Prejšnji teden je imel gripo. Še v petek je imel 39,8 temperature, sedaj pa že 2 dni ne več. Ker mi kuha že tamala se ne morem odločit a naj ga dam jutri v vrtec ali ne. Je pa že čisto OK, tud divja in vse ostalo. Mislim, da bi mu bilo doma že dolgčas. Ne morem se odločit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

27.01.2008, 19:48

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Po priporočilih naj bi otrok in vsi ostali ostali doma 48 ur po zadnjem znaku bolezni(vročini, bruhanju, driskanju..karkoli...)

clock-img

27.01.2008, 19:51

clock-img

PAJO

pencil-img

771

ja probej ga dat pa bos vidla kako bo.

clock-img

27.01.2008, 19:54

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Mislim, da ga lahko daš.

clock-img

27.01.2008, 20:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

En primer:naša tamala je prejšnji teden imela en večer 37 vročine in naslednji dan sva ostale doma in ji nič ni bilo,zgleda,da je bilo samo slučajno!
Ko sem jo peljala v vrtec po tistem dnevu doma,sem pa lepo povedala da je imela vročino in naj me pač pokličejo,če bo kaj narobe!
Ti ga lepo pelji in povej,da je bil bolan!

clock-img

27.01.2008, 22:44

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Lex, pri nas je podobno. V petek zvečer je zadnjič zakuhal, zdaj pa dva dni čist ok, že tako živahen, da ga ni za krotit.
Mi2 ga bova dala v vrtec, ker že ful pogreša družbo. Bova pa prosila, naj bodo pozorni, če bo kaj.
V vrtec gre deloma tudi zato, ker tam baje je, doma pa sploh noče.

Letos pa bo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem