cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A mi prosim lahko kdo pomaga?

clock-img

02.09.2005, 12:00

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Danes sva se z možem prvič po osmih mesecih zakona prvič pošteno skregala!Zato danes že neprestano jočem!Skrbi pa me še toliko bolj,ker decembra pričakujeva dojenčka.Ali lahko to vpliva na otroka,če se naprestano sekiram?Prejšnji teden sem bila na pregledu in je vse v redu!!!!!
Lepo prosim,če mi lahko kdo nameni kakšno tolažilno besedo,ki jo v tem trenutku res potrebujem!!!
Hvala!!!!!!!!

clock-img

02.09.2005, 12:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

Za tolažbo ti lahko napišem samo to, da se tudi pri "idealnih" zakonih ali izvenzakonskih skupnostih zgodijo prepiri in še kaj, sploh pa, idealnih zakonov ali zvenzakonskih skupnosti NI, zato ne se jokat, lepo ven na sončka, pa pazit na malo pikico, ki lepo raste v tvojem trebuščku in ja, svojo nervozo prenašaš tudi na svojo štruško. Želim ti lep dan, vse se bo uredilo.

clock-img

02.09.2005, 12:05

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja pride tudi do tega. lepo se pomiri, pojdi malo ven, meni nakupovanje pomaga. pojdi malo pogledat otroške stvarce. pa ne se preveč sekirat. ni dobro za bebo

clock-img

02.09.2005, 12:55

clock-img

Anonimen

Lidija v vsakem normalnem zakonu pride kdaj do kresanja mnenj.V vsakem in brez izjeme. Tisti, ki trdi, da se še ni skregal ima ali neverjetno introvertiranega partnerja ali pa laže. Je pa res, da se je prepirati treba znati.

Moja tašča pravi, da se je z možem skregala cirka enkrat. Kregala se pa nista, ker ko je ona začela razčiščevati stvari se je gospod odpravil na kegljišče z besedami:'z mano se pa ti ne boš kregala. Kar sama se daj.' In je vstal in šel. In stvari nista nikoli razrešila. In neverjetno že 30 let sta skupaj. Ampak prepirata se ne, ker je to nemogoče.

Saj konec koncev tudi prepirati se je treba znati. Ampak če prepir ostane vsaj približno v mejah normale se lahko tudi rešitve problemov nakažejo in pokažejo.

Ti pa kar ven na sonček, ki je kooooončnoooo posijal, mal se sprehodi, pejd kake kjut cotke pogledat (ne kupit, da ne bo spet ogenj v strehi) se hecam.

clock-img

02.09.2005, 13:42

clock-img

urška

pencil-img

3136

Upam da sta se pomirila. problemi bodo vedno. znoriš. vem kako je če ti potegne zadnji živec ven!! in to za malenkost! think positive!!!

clock-img

02.09.2005, 14:15

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Nič hudega- saj bo bolje

clock-img

02.09.2005, 15:48

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Lidija, bodi vesela, da sta se komaj 2x skregala. Mislim, da na to vpliva tvoje trenutno "hormonsko stanje". tudi midva sva se takrat nekajkrat skregala in to tako čudno, da je moj mož mislil, da je res kaj narobe. Pa so ga prijatelji potolažili, da je to normalno v nosečnosti.
Bodi vesela, da je z dojenčkom vse ok, ostalo se pa bo tudi "porihtalo"-garantiram. lp

clock-img

02.09.2005, 16:04

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Ne sekiraj se. Nemogoče je biti devet mesecev skupaj nasmejan, vesel in brezskrben. Še nobena ni bila in tudi ziher ne bo. Tudi naše mame ne, pa smo vsi normalni... kolikortoliko .

Saj bo...

clock-img

03.09.2005, 01:24

clock-img

coca

pencil-img

46

Tudi midva sva ravno skregana in me zanima kako se bova jutri pogovorila. Nekaj časa imava mirno obdobje, potem ga pa nekaj piči in samo z napačnim tonom mu kaj rečem in je že kreg tukaj. Mogoče je kriv tudi kaj tale mlaj, ki je ravno zdaj kaj pa vem. V življenju je povsod tako, da nekja časa sije sonce in potem po dežju spet ponovno posveti, zato vzemi to tako, da bo pač minilo. Saj vem da ni lahko...

clock-img

03.09.2005, 15:13

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

V vsakem zakonu se prepiramo. Tudi midva sva se že skregala,pred parimi dnevi sva imela 1 obletnico. Pa se ne sekiram zaradi tega-se ne splača kravžlat živčkov. Pojdi ven na svež zrak, umiri se,...pa bo boljše

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem