cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A kdo pozna Kiki band?

clock-img

17.03.2006, 10:05

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Sva rezervirala Kiki band za poroko? A jih kdo pozna oz. kakšno muzko igrajo na žurkah?
Prosim pišite tisti, ki ste jih že videli.

clock-img

17.03.2006, 10:20

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz benda ne poznam, me pa zanima, zakaj sta ga rezervirala, če ne poznata njihovega repertoarja. Najbolje je, da povprašate bend, ali pa koga, ki vama je bend priporočal.  Pa upajta, da se kdo javi in vama kaj več pove........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.03.2006, 10:20

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Jaz mislim da ga....
Trije moški z Gorenjske, mladi?
Mislim, da so od kolegice kolegi, če je to to (sem skoraj 99%), potem super. So nas že parkrat enkratno zabavali, vse živo igrajo...ne skrbi!user posted image

clock-img

17.03.2006, 10:31

clock-img

Evina

pencil-img

75

ja Kiki band je z našega konca. In kolikor jih poznam, igrajo res vse vrste glasbe. So za veliko časa naprej zasedeni, tako da že to pove, da niso slabi. Pa že kar ene 10 let, če ne že več, obstajajo.

Pikica76 koliko bosta pa plačala za eno noč (če ni skrivnost)?

Vsekakor mislim, da vama ne bo žal.

LP

clock-img

17.03.2006, 17:11

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Sem že brala na najini poroki da so dobri pa sem poskusla še na RR če jih kdo pozna. Sej jih bova šla poslušat sam je fajn še koga slišat. Aja stanejo pa 120.000 SIT kar je normalna cena za band.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem