cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A je to praksa...

clock-img

06.12.2007, 02:21

clock-img

Anonimen

... da moderator-ka v e-mailu, poslanem kot obvestilo o izbrisanem sporočilu, kot razlog izbrisa napiše "Tako se je odločil RR team", kot razlago "razloga" pa doda, da "RR Team ni dolžan pojasnjevati svojih odločitev" in za dodatek še pripiše, da "naj se mu/ji ne teži na ZS ali e-mail"?

Če je to praksa, potem prav. Če pa ni... potem je pa mogoče čas, da moderiranje prevzame kdo, ki mu ni odveč komunicirati z uporabniki.

clock-img

06.12.2007, 06:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz osebno še niti enkrat nisem dobila nobenega obvetila na moj mail, da se bo tema zbrisala. Sicer pa sem zadnjič opazila, da sploh ni vpisan moj pravi mail, ne vem, kako to, očitno ga sama nisem pravilno vpisala. Samo, če bi ob registraciji na RR napisala napačnega, se verjetno sploh ne bi mogla registrirat, če prav vem.

clock-img

06.12.2007, 07:28

clock-img

daddy

pencil-img

2574

   Sklepam po "kmečki logiki": najbrž je razlika, če se briše tema uporabniku, ki je enkrat "zamočil", ali pa uporabniku, ki se mu to ( ne vem, kršitev, neprimernost, karkoli ) dogaja bolj konstantno. Jaz imam k sreči izkušnje zgolj s prvimi, ki so vsaj do sedaj vsako tako obvestilo sprejeli z razumevanjem in celo z opravičilom. Tisto glede "teženja na mail ali zs" ti pa ne vem odgovorit, ker ne poznam razloga, zakaj ti je dotični to napisal, najbrž pa čisto brez razloga ne.
  In "Hough", govoril sem v svojem imenu user posted image .

clock-img

06.12.2007, 08:26

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Razlog brisanja je dogovorjen, vedno.

LP

Jerneja RR

clock-img

06.12.2007, 09:43

clock-img

Anonimen

To rade volje verjamem, ampak zakaj ga pa uporabnik ne sme izvedeti in čemu mu je ta "skrivnostnost" pojasnjena na tako žaljiv način?

clock-img

06.12.2007, 10:41

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Se strinjam, da je zadnji del pripisa odveč. Če vam moje opravičilo kaj pomeni in ga sprejmete se vam opravičujem za te napisane besede v imenu moderatorja/ke.

Glede odločitev in pojasnjevanj pa smo že velikokrat debatirali. Določeno stvari so pač dokončne in se o njih ne bo parlametniralo, ker je rezultat vedno enak: vrtenje v začaranem krogu, neproduktivne debate, polne slabe volje...

LP

Jerneja RR

clock-img

06.12.2007, 10:49

clock-img

Anonimen

Saj nisem pričakovala (in še manj zahtevala) nobenega opravičila, ampak sem samo upala na razlago. In če ste že omenili, da je pripis odveč - veste, saj mi ni bil poslan na ZS (ne meni ne komu drugemu). Objavljen je bil javno na forumu, kakor vnaprejšnje "opozorilo". TO je pa tisto, kar me je zmotilo (in določene druge tudi). Za marsikoga je to pomenilo več kakor očitno ponižanje uporabnikov... vnaprejšnja neosnovana obtožba... in poveličevanje same-ga moderatorja-ke, ker je pač "več" od "navadnega" uporabnika... In za kar vsi vemo, da je tom dejstvo - da to NI res... Kajti nis(m) vedno samo uporabniki tisti, ki težijo(mo), temveč samo 100x vprašamo, ker ne dobimo odgovora. Povsod pa je poudarjeno, da si ga zaslužimo/jo, ker je portal pač odvisen od uporabnikov. TAKIH razlag in odgovorov pa ne samo da ne potrebujemo, ampak si jih niti ne želimo niti ne zaslužimo, pa čeprav nam v sveti jezi in besu uspe napisati kakšno sočno balkansko kletvico.

Tukaj je problem... v "komunikaciji" določenih moderatork/jev z uporabniki.

clock-img

06.12.2007, 13:37

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

O kateri temi točno govoriva? Vsak dan je na "tapeti" precej tem, ki so pod ? .

Jerneja RR

clock-img

06.12.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

O temi na "Čvekanje v ti dni", ki je že izbrisana.

Pusti vse skupaj, Jerneja RR. Zanimalo me je, vprašala sem, dobila sem odgovor - in to je to. Nič drugega ne želim, ne potrebujem in ne zahtevam.

Saj je vse jasno. user posted image

clock-img

07.12.2007, 08:31

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

OK me veseli. Upam, da bo čim manj takšnih "kratkih stikov" vseh vpletenih strani.

JernejaRR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem