cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A je prepozno?

clock-img

09.12.2005, 22:05

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Večer
Rada bi vas vprašala za mnenje.Mislite da je prepozno da bi mojega angelčka spet navadila spat ob 8zvečer,ker meni pred 9 user posted image nikoli noče zaspat.Nevem zakaj ampak najraje zaspi pri nama na kavču ampak šele okrog9 ali malo kesnej.Kako ga naj navadim na neko uro,če ni prepozno.Star je 2 leti in mislim da bi moral spati že prej.Kaj naj naredim,saj imamo skupaj sobo in dnevno?Pomagajte prosim.
Kakšna zvijača ali kaj podobnega.user posted image
Help
Lp,Petra

clock-img

09.12.2005, 22:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.12.2005, 22:41

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Saj to je glih,popoldne nič ne spi,ob 8 je v vrtcu in spi samo tam največ 2uri.To je vse kaj spi čez dan.Nevem kako to,da zdrži tako dolgo.user posted image

clock-img

09.12.2005, 22:44

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz mislim, da ni prepozno. Ne smeš biti neučakana, saj ne bo šlo čez noč. Morda vsak dan 10 ali 5 minut prej.
Uvedi rutino pred spanjem. Kopanje ob določeni uri, večerja, crkljanje, pravljica ( ali risanka). Meni se je hčerkica navadila, pa je drugače mala trma, verjemi, da če sem jaz lahko njo navadila, potem gre. user posted image  user posted image
Ampak moraš pri svoji odločitvi biti dosledna in res nekaj časa to držati, da se otrok navadi, potem pa kakšen vikend že lahko pošvinglaš.
Če spite v enem prostoru, skupaj s televizijo, bi bilo kar pametno televizijo ugasniti preden detece zaspi, naj ga TV ne uspava.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

09.12.2005, 22:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem