writing-img

A je pametno,da probam ponovno zanosit??

clock-img

01.08.2007, 14:56

clock-img

Anonimen

Pozdravljene
SS sem imela v mesecu maju.Takrat sem bila noseča cca 6-7 tednov in sem se sama sčistla.Sedaj sta za mano že dva ciklusa in velika želja po ponovni zanositvi.
Vendar sedaj si zdravim en zob in se sprašujem ali nebi zdravljenje zoba in anestetik škodil plodu v primeru da mi rata zanosit???Želja po user posted image  je zelo velika.Kaj menite??? 
Hvala za odgovore že vnaprej.

clock-img

01.08.2007, 15:00

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mogoče se sliši smešno amapk jaz bi počakala.

Meni med nosečnostjo tud ni upala en zob pozdravit zobozdravnica in tako sem dober mesec nazaj ostala brez njega.
Nisem pa zobozdravnica in to je menje laika, najbolje pa da se posvetuješ z njo.

pa vso srečo pri ponovni zanostiviuser posted image user posted image

clock-img

01.08.2007, 17:10

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Jaz sem si med prvo nosečnostjo zrihtala vse zobe, pa je Nejc čist O.K.

clock-img

01.08.2007, 22:30

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Ti kar zanosi, se ne rabiš bat, da bi zaradi tega bilo kaj narobe!! Če imaš še kakšno vprašanje se mi javi na ZS!

Lp

clock-img

01.08.2007, 22:43

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

jaz bi mogoče raje počakala, sploh, če se zdraviš s kakšnimi antibiotiki - saj to ne bo dolgo trajalo? Verjetno ne bo nič narobe, ampak, če se že kaj zgodi si saj ne očitaš

Drugače pa ponavadi vse zobe zrihtajo v času nosečnosti, ker kao pol nimaš časa. Drugače je če pulijo in to, ampak tudi to delajo, če je nujno (ampak na koncu nosečnosti) - take informacije sem dobila jaz, ker naj bi pulili modrostni zob.

Je pa seveda najbolje, če vprašaš ginekologinjo!

clock-img

01.08.2007, 23:15

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Natasarobi: če je potrebna slika za popravilo zoba ga pač ne popravi, ker se med nosečnostjo odsvetuje RTG, sicer pa se lahko dela vse! Če pa je zaradi zoba potreben antibiotik v obliki tablet , pa že res mora biti hudo, da ti ga zobozdravnik sploh predpiše! Tudi pri puljenju ni ovir, ker anestetik deluje lokalno in plod ni v nevarnosti!

Lp

clock-img

02.08.2007, 18:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2007, 18:28

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ravno včeraj sva se z mojim zobarjem pogovarjala o tem ,k osem bila pri njem.rekel je ,da ,tako kot pravi nalin RR,čimveč popraviti med nosečnostjo ,še celo z injekcijo lahko v drugem tromesečju.Da prav nič ne škodi,čeprav jaz po moje nebi reskirala .Rajši sem potrpelauser posted image .

Za prvo tromesečje pa je  rekel ,da te injekcije škodijo ,zato jih ne dajejo nosečnicam.

Glede antibiotikov pa je rekle,da predpiešejo samo Amoksiklav ,vendar samo če je  res nujno potrebno ,če ni odložljivo ,sicer rajši ne.

V tvojem primeru bi jaz rajši počakala z zanositvijo.

clock-img

02.08.2007, 18:29

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Tako kot je Nalin napisala.
Želim ti vso srečo user posted image  da boš čimprej  držala user posted image  v naročju.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

02.08.2007, 22:40

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst sem si celo nosečnost zobe popravljala,res da nisem imela antibiotokov in rtg slikanja ampak injekcije sem pa redno dobivala tudi v prvem trimesečju in mi je zobarca zagotovila da ni nič ne škoduje.zaenkrat je vse vredu.Pa sej injekcija je lokalna in naj bi omrtvičila samo tisti del okrog zoba in naj nebi prišla do otroka.........vsaj tko je meni zagotovila zobozdravnica,ki mi je teta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem