cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ima se katera rok v zasetku avgusta?

clock-img

17.06.2004, 20:59

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Zanima me, ce ima se katera rok v zacetku avgusta, predvsem tiste, ki zelijo roditi v MB..

clock-img

17.06.2004, 22:23

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz imam rok 30.7., ampak bom verjetno rodila v LJ!
jagoda

clock-img

18.06.2004, 07:13

clock-img

poletje

pencil-img

15

Malo še poglej na medover.net, tam je objavljen celoten seznam avgusta.Pa se lahko prijaviš še tam.

clock-img

18.06.2004, 08:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Rok imam 6.8., rodila pa bom v Celju.

clock-img

01.07.2004, 11:02

clock-img

Tina37

pencil-img

4

Halo Kira!

Najbrz sem malo pozna z odgovorom , ampak jaz imam rok zacetek avgusta, yes, pa tudi iz Maribora sem!!! En rok imam 28.7. (dolocen na nuhalni svetlini), drugega pa 4.8. (ta je tisti uraden).

Ce zelis, mi pisi na moj mail: tina_klenovsek@hotmail.com
ker foruma ne spremljam redno.
Sem iz Maribora in ce ti je, bi se lahko kaj srecali, npr. v parku. Jaz ta teden koncam s sluzbo in tudi s faksom (sem absolventka) in se samo se pripravljam na dete in druzim s prijateljicami!!

Stara sem 24 let (24.7. bom 25) in ce ti je do druzbe pisi.

Lep pozdrav

Tina

clock-img

01.07.2004, 13:17

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Zivijo,

sprasujem zato, ker me zanima, ce bo kera z RR z mano skup v bolnici. Meni se je dohtar verjetno zmotil, zracunal mi je 10.8., jaz pa se vedno trdim, da imam rok okrog 5.8. Nuhalne pa nisem hotela dat delat, ker sem ze takoalitako imela dosti komplikacij na zacetku.... Bom ze jaz bolj vedela, kdaj smo malega neredli ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem