cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ima kdo?

clock-img

15.11.2006, 21:38

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Lep pozdrav.

Zanima me če ma kdo slučajno teste za državne teste za izpit za avto?Ne cpp ampak pole za republiške.
Bi nujno rabla. Prosim,hvala.

Maja

clock-img

17.11.2006, 09:08

clock-img

Anonimen

A ni cpp in republiški testi isto user posted image

clock-img

17.11.2006, 22:01

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

nope

clock-img

19.11.2006, 16:14

clock-img

domci

pencil-img

376

testi so čist isti
drugače pa če se dobro naučiš ne rabiš nobenih testov ti povem iz izkušnje ker tudi sama delam izpit brez pol in bez vsega naredila iz prve brez napake če znaš znaš saj to boš itak rabila za vse življenje

clock-img

27.11.2006, 21:24

clock-img

Win1

pencil-img

143

Upam, da ti je do sedaj uspelo narediti republiški cpp. Tudi pole ti ne bodo dosti pomagale, ker se zadeve spreminjajo. Vendar vprašanja ostajajo zelo podobna. Za informacijo:  republiški testi niso niti približno isti kot pole cpp. Če res ne dobiš pol in ne moreš narediti teorije se pa oglasi, kajti sem učitelj vožnje in sem pripravljen pomagati po najboljših močeh

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem