cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A bi že lahko?

clock-img

12.03.2007, 12:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

danes sem v Hoferju kupila pelargonije , malo reklame 10 kom za 3,29€

Zdaj me za zanima, ker me seveda konkretno srbijo prsti, če bi jih že lahko presadila v korita in jih pustila kar zunaj na balkonu? pri nas v MB je trenutno 18 stopinj, minusa ni več,.. user posted image

kaj pravite, lahko ?????

clock-img

12.03.2007, 12:35

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Jaz jih še ne bi.
Če jih ti želiš, pa jih lahko in ti priporočam, da jih postaviš še trenutno na balkon k zidu, v zaveterju ter jih zvečer pokriješ z vrteksom.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

12.03.2007, 17:11

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

NE, ponavadi smo jih na okna dajali sprila ali maja. Če jih boš res pedantno pokrivala, potem mogoče.

clock-img

12.03.2007, 20:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem eno leto surfinije dala na balkon 10. aprila (temperature so bile podobne letošnjim marčevskim. Ampak sem jih zvečer vzela z ograje in dala ob steni - za ziher pa pokrila z zastirko. Ene 2x, ko je bil napovedan minus, pa sem jih čez noč dala v stanovanje.
Tako bujnih rož, kot tisto leto, nisem imela nikoli prej in nikoli kasneje. user posted image  Ampak sedaj pa se mi ne da rož "prelagat" vsako jutro in večer.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem