IZVIRNO SPOROČILO: Majcholyna
Hej hej,Bila danes spet na UZ, v 12. tednu, zrasli smo, 4 cm mamo😁Nuhalno imam pa v četrtek... MacB, vi pa v petek, če se ne motim? Držimo fige, da je vse kot treba 😉
Pozdravčki, Maja
Jap, v petek. Glede na to, da smo mi imeli 12. teden v nedeljo in imamo PDP 04.08.2024, imate vi 02.08.2024?
Držimo pesti in se beremo v petek
IZVIRNO SPOROČILO: Spominčica23
Ojla, vidim, da se nas je kar nekaj že nabralo😊 sama sem ta ponedeljek oddala kri za toxoplazmo, pa kar pac zraven pride, popoldne isti dan sem pa dala se kri za neke nove preiskave pred nuhalno. Jo imam pa ta ponedeljek😊 mi ke ful zanimivo, da sem tako mirna in zaupam, da je vse ok. A Nifty test boste naredili, sama se ne morem odlocit, po eni strani ja, me sicer bolj firbec matra zaradi spola, ki ga lahko izves (obcutek mi pravi, da je fant), po drugi pa zaupam da je vse ok. Bom pa verjetno pocakala na nuhalno in se potem odlocila. Mi je pa zanimivo, da zdaj ko sem 12 teden in 4 dni, da sem precej manj utrujena, sicer se vedno sem, ampak ne vec kot trnuljcica🙈 slabost pa ostaja, kakšne dneve prav lovim.
Aja glede izvidov za kri pa se nic ne vem, v Zvem mi sicer od torka (1.dan po oddaji) pise, da so ze, samo da so vidni pri zdravniku, ginekologinja, jih pa takrat se ni dobila. So rekle, sicer ce kaj ne stima, da me obvestijo. Pa nisem nic dobila se🤷♀️ a ste ve dobile izvide tudi na dom, ali samo izvedele pri ginekologinji kako je na stvari?
Kako ste kaj ostale? Drzim pesti cisto za vsako da bo vse lepo in prav :)
Lep zasnezen vikend😃
Ja, počasi se bomo nakapljali
ja, na zvemu skrivajo izvide. Zanimivo, ker za vse drugo dobiš, to pa...
ja, tudi naša hvala bogu ni več utrujena. Edino veže jo v trebuhu in kolk jo je bolel, zgleda se razteza oz. pripravlja telo. Slabost je pa bistveno manjša kot prej. Nič nisi javila za nuhalno, vse ok? Izvide smo do zdaj vedno pri G dobili, nič domov. Nama je bilo svetovano, da se naj prvo naredi nuhalno, šele potem nifty. Ker če bi bilo karkoli narobe, itak dobiš napotnico za nifty. Če greš pa sam prej na nifty, pa denarja ne dobiš nazaj. Midva bova v vsakem primeru naredila nifty, mislim ona to hoče, jaz pa le podpiram, če bo zaradi tega bolj mirna.
Punčika, dobrodošla
ma saj bo minilo, je pa težje, če imaš še dva frkolina zraven, ker ko si še sam, lahko v miru spiš cele dneve, če si utrujen
naši so pomagale pomaranče iz spara pri slabosti. Pa ugotovila je, da če ima zjutraj zajtrk, lažje zdrži službo. Ker prej je šele malico jedla okoli 10-11, pa ji bilo že slabo do takrat. Naš je božal trebuščka, ko še nisva niti midva vedela, da je noseča. Po nuhalni mu poveva, da bomo imeli bebiko. Uf bo vesel. Sicer pa že zdaj pravi mamici, da ima velike joške