Jaz sem ta teden prvič slišala za AP, vendar sem se v tem našla.
Glede starih staršev je pa tako, da je tašča čisto navdušena nad najino vzgojo. Tudi sama je takšna in vedno išče načine, da bi Davidu naredila življenje čimbolj zanimivo. V bistvu je ona bolj AP, kot midva. Saj se že pri ateku pozna, da je bil tako vzgajan.
No, moja mama pa je malo drugače. Red more bit. Če nekaj razmeče, more pospravit, če kaj vrže, more pobrat. Tudi meni se tako zdi prav, vendar pa je način, kako mu ona to reče in kako mu jaz, drugačen. Jaz mu predlagam, da bova pospravila skupaj, ona pa ga trenira, da more pospravit sam. In tudi kdaj svojim prijateljicam reče, da imamo pa mi trije prav poseben odnos in mislim, da ji to postaja vedno bolj všeč.
Moj ati pa je tud bolj za AP, kot trdo roko. Je že po naravi bolj umirjen človek. Pri njemu je pa tako, da se mu na obrazu vidi, kako nas ima vse neizmerno rad, vendar pa ne zna pokazat tega s kakšnim objemom. Kregani smo tudi bili kdaj, vendar to je tudi del vsega skupaj, a ne? Da ne bo kdo mislil, da me je kdo kdaj kaj razvajal...uh, kje pa.