cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ANketni vprašalnik za magistrsko delo

clock-img

20.07.2011, 15:14

clock-img

s.

pencil-img

639

Pozdravljeni,

prosim za sodelovanje v anonimni anketi, ki jo potrebujem za izdelavo magistrskega dela.

Pred vami ( na povezavi: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEJYcllIN1JJUFVlOFVsTkdrbTljZVE6MQ) je vprašalnik, ki opisuje zadovoljstvo z življenjem in določena čustvena stanja (npr. strah, veselje, žalost....).

Na lestvici označite odgovor, ki opisuje, kako pogosto v vsakdanjem življenju doživljate opisano (ne)zadovoljstvo in čustveno stanje.

Izpolnjevanje je povsem prostovoljno, vendar vam bom zelo hvaležna, če boste vprašalnik izpolnili, saj ga potrebujem za svoje študijske obveznosti. Izpolnjevanje bo trajalo približno 10 minut. Odgovori so anonimni.

Za sodelovanje se Vam že vnaprej zahvaljujem. Prosim, če ta mail posredujete čim večim ljudem širom po Sloveniji.

Če boste imeli kakršnokoli vprašanje glede raziskave, me prosim kontaktirajte na: silvija.v@hotmail.com. Z veseljem Vam bom odgovorila.
Vse dobro!

Silvija
[color=black size=2] 
[color=black size=2] 
[color=black size=2] 
Če imate težave z ogledovanje ali pošiljanjem tega obrazca, ga lahko izpolnite z vzpostavljeno povezavo:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEJYcllIN1JJUFVlOFVsTkdrbTljZVE6MQ[color=black size=2]

clock-img

20.07.2011, 21:25

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Rešeno.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

21.07.2011, 13:14

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ker nimam otrok..sem (kot je navedeno v anketi) 2 podvprašanji izpustila...a mi je žal, vedno ko sem hotela oddati vprašalnik, zapisalo, da nisem izpolnila vseh vprašanj...
...pa tako sem se zdolgočasila skozi vsa ta vprašanjauser posted image

clock-img

21.07.2011, 13:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Rešeno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

14.08.2011, 16:11

clock-img

s.

pencil-img

639

Hvala vsem.

Biba, tudi meni so vprašanja zoprna, težko razumljiva in še kaj lahko kritiziram... ampak jih žal potrebujem, da dobim določene dimenzije, o katerih razpravljam v svoji raziskavi...

VSe je za kaj dobro in slabo :/

clock-img

15.08.2011, 22:30

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Sem se prebila skozi vprašalnik, a ga nikakor ne morem oddati. Mi vedsno sporoči, da nisem odgovorila na vprašanje ali 2 user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem