cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AM in driska

clock-img

20.06.2008, 16:40

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Ojla.

Našemu 7-tednemu fantku dodajam AM in sem opazila, da ima zelo tekoče blato (rumenkasto, malce zelenkasto z grudicami). Do sedaj tri deni po 1x dnevno, dfanes pa kar 3x - verjetno je to driska. Že ves čas pa ima krče (cel dan in noč), napenja se, ima vetrove... pomaga pa nič.
Je  možno, da je dobil drisko zaradi AM?
Katero AM pa je vašim najbolj ustrezalo? Mi smo jih poskusili že en kup, pa ni nič pomagalo, zdaj ima celo drisko user posted image

clock-img

20.06.2008, 17:31

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Katero AM uporabljate zdaj? Glede na to, da ste že pri sedmih tednih poskusili več različnih je mogoče driska le posledica. Naj se ne bi menjalo prepogosto. Moj sin je na začetku pil Aptamil, ker ga je že dobival v porodnišnici, ker pa je imel hude krče, nam je patronažna svetovala Aptamil Comfort, po katerem pa je imel takšno blato kot ga  opisuješ,  krčev pa ni bilo nič manj. Končno sva se z možem odločila za HIPP, po katerem se je stanje izboljšalo in ga sin veselo je še zdaj. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem