cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ABTRONIC X2

clock-img

02.09.2009, 06:48

clock-img

Anonimen

 a ga kera ima? a to deluje al je samo nategvanje, kaj mislite?


http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview_v2&cid=174616&pid=80857

clock-img

10.09.2009, 11:01

clock-img

Lilita

pencil-img

100

Jest žal nimam pojma, me pa tud zanima.

clock-img

16.09.2009, 13:56

clock-img

Zanica

pencil-img

537

jooooj NATEEEEEEEG!!!! Verjemi!!
Zakaj?
Enkrat sem poskusila to napravo (skoraj 7 let nazaj) ko je bil samo ABTRONIC (brez x2) in zdržiš s tem gor največ 5 minut! Neroden občutek, za znoret. V petih minutah pa nikamor ne prideš...

clock-img

20.09.2009, 21:56

clock-img

romanavouri

pencil-img

22

Jaz sem ga v četrtek dobila. Je res čuden občutek, kot da bi te elektrika tresla, ampak je za zdržati. Imam ga vsak dan saj pol ure gor (3 x po 10 min). Če pa bo pomagalo pa bomo vidli.

_____________________________

romana

clock-img

23.10.2009, 12:30

clock-img

ljiljana

pencil-img

113

in pomaga?

clock-img

23.10.2009, 12:31

clock-img

Anonimen

a pomaga a maš kej manjši trebuh zarad njega??

clock-img

01.11.2009, 21:23

clock-img

romanavouri

pencil-img

22

Kaj pa vem. Trenutno,patak da ne vem povedatizim pri prehrani, hodim na pilates. Malo mi je že šlo dol, ampak po mojem,če že pomaga ne tako hitro kot pravijo,pa da bi takšne mišice imel kot v reklami, no ne  verjamem .

_____________________________

romana

clock-img

02.11.2009, 08:00

clock-img

Anonimen

Dejte ga srat punce. Takšne mišice, ki jih imajo v reklami, je potrebno dosti več odrekanja in trdega dela ter tudi ustrezno prehrano, kar pomeni, da je potrebno imeti posebno pripravljeno hrano, pravilno kombinirano in vsekakor veliko ur na teden redno, če želiš imeti mišice in postavo kot je prikazana v reklami.
Poleg tega pa, v teh reklamnih spotih, za katerokoli stvar že gre kot pripomoček k vadbi, nikjer ni navodil, da je potrebno mišice najprej raztezati in ogrevati, predno se začne napor z mišicami. Ravno tako ni nikjer navedeno glede raztezanja in ohlajanja na koncu.
Hkrati pa tale elektronski del, ki krči mišice niti ni zdrav. Enkrat sem ga sprobala in sem pomotoma dala na malček močnejšo opcijo, mi je skor srce v gate padu.

Vsekakor je bolj zdravo, če greste na začetku pod vodeno vadbo, da se pravilno naučite izvajati krčenja mišic, dihanja in vsega, kar spada zraven, pridobite motivacijo in nato lahko z naučenim nadaljujete doma.

Tole, ko blebetajo o vadbi samo 5 minut na dan, je zavajanje kupcev.

clock-img

23.11.2009, 20:39

clock-img

Teya D.

pencil-img

449

Ja tudi jaz sem imela pred nekaj leti navaden abtronic in sploh ni tako kot v reklami. Vsaj pri meni ni bil.
Ker prvo, morala sem si mazat na kožo gel za telo, nato si lahko dal gor to napravo, ker sicer bi te lahko opeklo. Ta del je bil kot alu-folija...kaj se je zgodilo? Nič drugega kot to, da je po 14dneh nastala na tej foliji luknjica, od kod še danes ne vem, ker čistila sem ga zmeraj z nežnimi krpami in ga nisem smela več uporabljali. Saj je v navodilih posebaj pisalo, da lahko povzroči hujše opekline na koži in da ga moraš zavrečt. Še celo probala sem in sem ga takoj snela, ker je bilo tako kot bi me strosila elektrika, čeprav je bil nastavljen na manjšo stopnjo delovanja.
Mislim, da s tem ni učinka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem