cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

9o-dnevna ločevalna

clock-img

23.09.2007, 15:11

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Enkrat sem že hujšala z njo, no prav na ringaraji, zdaj pa sem se hotela spet pridružit pa vidim da ni več pravega zagona tule gor. Včasih smo imele tabelo v katero smo vsak teden vpisovale kilograme in bilo nas je najmanj dvajset. No če je katera pripravljena biti tako zelo resna, bi jaz zopet začela. Aja pa recepte smo imele gor, zdaj pa opažam da niti teh ni več.user posted image
A se je še katera pripravljena iti z mano matrat?user posted image

clock-img

23.09.2007, 15:24

clock-img

Anonimen

Na temi Jovo na novo smo začele z 90.dnevno ločevalno dieto.Na začetku se nas je prijavilo okoli 25, zato sem pisala v tabelo.Potem se nas je pa vsak dan manj javljalo, zato nisem hotela delati tabel, saj nisem vedela katera sploh še sodeljuje user posted image Recepte najdeš vsepovsod, če le želiš hujšati.
Če se tole o slabem zagonu nanaša na našo skupino, ti lahko povem, da vsaka pač sodeljuje kadar želi in kolikor želi.Nikogar ne moreš prisiliti.Smo pa že stare znanke te diete, zato nima smisla o njej pisariti ,kot da je nekaj nerazjasnenega in novega.Če smo dovolj resne, se nam lahko pridružiš user posted image

clock-img

23.09.2007, 18:46

clock-img

Anonimen

Saj smo zagnane. O.K., tabele zadnjč ni ratalo narest, ali kako že, ampak saj itak sproti javljamo, koliko smo shujšale.

Sicer pa po željah, seveda, z lahkoto organizirate drugo skupino.

clock-img

23.09.2007, 19:12

clock-img

Anonimen

Aha, zdajle vidim tole temo... sem že jaz svojo tudi odprla. user posted image Jaz jutri začnem z 90-dnevno, tako da, če začneš tudi ti jutri, se lahko skupaj spodbujava, pa upam, da se še kakšna pridruži.user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:21

clock-img

rozarozica

pencil-img

48

Najprej vsem en lep pozdravček.

Tudi jaz se vam pridružujem vendar začnem 1.10.07. Moram reči da sem pred dvema letoma po tej dieti v dveh mesecih izgubila 5 kg vendar nisem zdržala do konca saj priznam da sem proti koncu že stradala, ampak to je že druga zgodba.
No zdaj sem spet na trdnih tleh in se že dobra 2 meseca pripravljam psihično in fizično na tale veseli 1. oktober. Moj cilj je izgubiti 8 kg. Sedanji ITM je 21,8. Mogoče se bo večini zdelo moje hujšanje nesmiselno, ker hočem imeti ITM 18,6, vendar pa je vseh cilj izguba kilogramov ter odlično počutje v svojem telesu torej samozavest.

Upam da nas bo čim več, in da nam bo le uspelo.

                   Veliko uspehov user posted image user posted image

clock-img

26.09.2007, 09:45

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ženske kar k nam pridite (jovo na novo), rabimo nove zagnanke, ko nam malo pade morala user posted image

clock-img

19.10.2007, 21:50

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

zanima me če ste zadovoljne s to dieto ali je kaj učinka da začnem še jaz,imam namreč probleme s hrbtenico sem malo pretežka sedaj po poroduuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem