cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

90 dnevna dieta

clock-img

06.03.2007, 21:22

clock-img

LEA27

pencil-img

149

Punce da ne bo kake zamere nikomur ne želim nič slabega samo želim vam dat en nasvet - sama imam po pporodu kar 20kg preveč in ne vem kak se naj lotim diete in katere - naj vam najprej čestitam vsem ki hujšate z 90 dnevno dieto in vam to uspeva - povedat želim smo to (iz lastnih izkušenj in še nekaterih),da sama sem to dieto delala dvakrat in mi je uspelo lepo shujšat, ampak ko sem začela zopet normalno jest sem se zredila nazaj - kljub temu da sem pazla kaj jem, veliko mojih kolegic in znank ki so delale to dieto se jim je zgodilo enako!!
Želim vam vsem veliko uspeha pri hujšanju in brez zamere !!!!

Če pa katera ve za kakšno dieto naj mi jo napiše - hvala!

< Sporočilo je popravil petka -- 9.3.2007 21:21:28 >

clock-img

06.03.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem tud dala to dieto skoz, pa sem tud dobila nazaj (ne ravno vse, približno polovico pa).

Ampak jaz vem zakaj sem dobila nazaj... zaradi tega ker NISEM PAZILA kaj jem.
Sem pa prve 3 mesece po končani dieti še shujšala za 3 kg. Pa sem normalno jedla (brez sladkarij, majoneze, mastnega....).

Pač... vsak po svoje a ne.

clock-img

06.03.2007, 21:42

clock-img

ms3

pencil-img

138

moj mož je shujšalpo ločevalni 18 kg in je potem nazaj dobil samo 3 kg. jedla sva normalno naprej, brez prihrizkov po 8uri zvečer.

se da .... obdržat postavco.

clock-img

07.03.2007, 06:16

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

jaz sem shujšala okol 30 kil in se NISEM zredila nazaj. JE pa logično, da če se začneš na veliko nažirat potem, da se zrediš s svetlobno hitrostjo. ČE vsaj malo gledaš, kaj daš v usta mislim, da se ti ni treba tega bati.

VSak po svoje. JAz vem, da sem v življenju preveč pretrpela zarad debelosti, da bi po vsem trudu se kar na veliko začela basat. Vsak zase ve, zakaj hujša in kaj mu to pomeni.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

07.03.2007, 09:49

clock-img

daysi

pencil-img

249

Moja kolegica je shujšala za 26 kg, ter v naslednjih 90 dneh še  3 kg, nazaj ni dobila nič. Seveda po dieti ni več jedla toliko sladkega in po sedmi uri zvečer nič. Se mi zdi, da je pri dieti bolj pomembna vstrajnost in odločnost, da se vzdržimo  svojim razvadam kot to, da le hujšamo.

clock-img

07.03.2007, 13:26

clock-img

cincin

pencil-img

100

Tudi jaz sem predlani skujšala s to dieto 15 kg, pa še vrstnega reda se nisem ravno držala, sem pa pazila na kombinacije živil. Pa sem se od lanskega poletja do letošnjega novega leta zredila nazaj 2 kg. Pa vem zakaj, ker sem malo prevečkrat segla po sladkem, pa kakšen piknik in novoletne zabave itd. Je pa res da sem vseskozi malo pazila na kombinacije. Če bi pa začela normalno jesti kot prej bi se pa verjetno res zredila. Pa saj ko končaš dieto pa potem še 90 dni paziš, se že avtomatsko navadiš na takšno prehranjevanje, seveda z občasnimi "prekrški". Zdaj sem se odločila da dieto ponovim, ker imam še nekaj kg preveč. Upam da bo tudi tokrat šlo tako gladko kot prejšnjič.
Kar korajžno punce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem