ZAJTRK: vedno isti - jeste ga v paru: 2 jabolka, 2 mandarini, 2 grenivki, 2 breskvi; če jeste drobno sadje, naj bo v količini ene velike pesti
BELJAKOVINSKI DAN
Kosilo: kuhano ali pečeno meso v velikosti treh zrezkov, kos kruha, solata v neomejeni količini. Na koncu popijete 2 dl čiste juhe. Namesto mesa lahko vzamete 3 kuhana ali pečena jajca. Mleko in sir lahko jeste samo na ta dan (jajc in mesa ne mešati), namesto sira lahko jogurt
Večerja: isto kot za kosilo, samo brez juhe. Če je bilo za kosilo meso, mora bili tudi za večerjo. Če jeste sir, se za isto količino zmanjša količina mesa ali jajc.
Dovoljena živila ta dan: meso, jajca, sir, juha, solata, jogurt, lahko tudi malo kruha
ŠKROBNI DAN
Kosilo: pasulj, grah, krompir (obvezno kuhan) z dodatki začimb: vegete, origana, popra, pelati, kos kruha in solata.
Večerja: isto kot za kosilo, le v polovični količini.
Dovoljena živila ta dan: fižol (npr. v pasulju), grah, krompir, solata, kruh
OGLJIKOVO-HIDRATNI DAN
Kosilo: kuhano testo začimbami: testenine, pizza (samo s ketchupom) v velikosti normalne pizze iz pizzerije; žito, koruza.
Večerja: dva manjša kosa torte ali 3 do 4 kose peciva ali 3 - 4 kepice sladoleda in obvezno 3 rebra jedilne čokolade.
Dovoljena živila ta dan: testenine, pizza, žito, koruza, torta, pecivo, sladoled, obvezno jedilna čokolada
SADNI DAN
Kosilo in večerja: jejte veliko mešanega sadja
Dovoljena živila ta dan: jabolka, pomaranče, breskve, lubenica, grozdje