cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

8 marec

clock-img

06.02.2008, 19:54

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Rada bi da moj sinko da določenim osebam-ki mi ful pomagajo zdaj od kar sem v službi z varstvom- nekaj posebnega podari za 8 marec.
no uglavnem kaj lahko zdaj posadim da bo za 8 marca vsaj malo vzlilo al pa že ornk ali naj grem kar kupit kakšne male rožice?

clock-img

20.02.2008, 23:09

clock-img

malika

pencil-img

3199

zdaj si malo pozna, da bi ti kaj tako hitro pognalo user posted image  . Če si pa ročno spretna, pa lahko narediš šopek iz krep papirja recimo, ali pa sešiješ rožice iz filca in jih kao posadiš v lončke, ful luškano zgleda user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

21.02.2008, 19:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lahko pa še zmeraj odrežeš vejico forzicije, jo daš v vazo in bo ravno cvetela takrat, ali celo prej.

clock-img

22.02.2008, 10:20

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

V lonček za rože posej žito ali kaj drugega, kar hitro ozeleni (kreša ...) in bo izgledalo kot trava na travniku. Nato iz mavca s pomočjo kalupov izdelajta metuljčke, pikapolonice, tulipane, marjetice ... na palčkah za nabodala, jih pobarvajta in postavita na "travnik".

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem